Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a fost dată afară de la Kanal D

De Unica.ro, pe
Vestea că Bianca Drăgușanu nu va mai prezenta emisiunea ”Te vreau lângă mine” de la Kanal D a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că show-ul părea să meargă bine. Deși vedeta a anunțat că renunță la emisiune pentru a petrecere mai mult timp alături de fetița ei, se pare că adevărul este cu totul altul.

Decizia de a renunța la Bianca ar fi fost luată de cei din conducerea postului TV, nemulțumiți de comportamentul vedetei lor. Ei ar fi vrut ca departamentul de PR al Kanal D să se ocupe de imaginea Biancăi, pe timpul despărțirii de Victor Slav. Însă aceasta vedeta nar fi făcut lucrurile după dorința ei, fără a ține seama că faptele ei afectează imaginea postului TV.

Astfel, Victor Slav ar fi mers la cei din conducerea Kanal D pentru a anunța despărțirea de Bianca și faptul că urmează să se mute din apartamentul ei. Deși ar fi trebuit ca departamentul de PR să dea această veste publicului, Bianca a divulgat informația unor prieteni din presă și astfel totul s-a aflat mai repede decât ar fi vrut cei de la Kanal D.

Această greșeală i-a fost iertată, însă Bianca a mai făcut încă una. Ea a mers împreună cu noul iubit, Tristan Tate la un eveniment monden plin de fotografi și jurnaliști, astfel că, din nou, reprezentanții Kanal D nu au avut ocazia să se ocupe de imaginea ei așa cum ar fi vrut.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter