Vedete: Ce motive are Zsolt Csergo s-o înşele pe Nicoleta Luciu?

De Sandra Sarbu, pe

Seara trecută, un nou scandal s-a născut în direct, în faţa camerelor de luat vederi. Nicoleta Luciu a fost pusă în faţa unui fapt despre care a vorbit în mai multe rânduri, ipotetic.
În cadrul unei emisiuni de la Acasă Tv, Nicoletei i-au fost prezentate câteva imagini grăitoare, în care protagonişti erau chiar soţul ei, Zsolt Csergo, şi aşa-zisa lui amantă, pe un iaht în Croaţia. Cei doi ar fi fost surprinşi într-o ipostază romantică, însă la scurt timp s-a iscat o ceartă violentă între ei. Potrivit presei de scandal, ar fi vorba de Kinga Sebestyen, antrenoare de Kangoo Jumps.
Kinga Sebestyen a fost întrebată dacă este amanta soţului Nicoletei Luciu, însă aceasta a negat totul, scurt şi la obiect: „Nu ştiu ce legătură am cu Zsolt. Am fost pe iaht cu prietenul meu. Noi am băut acolo. Nu cred„, scrie Libertatea.ro.

Ce motive ar avea Zsolt Csergo s-o înşele pe Nicoleta Luciu?

Frumoasa brunetă părea să aibă o familie fericită alături de tatăl celor patru copii ai ei, cu toate că a mai discutat în faţa întregii ţări, la tv, despre posibilitatea unei infidelităţi venite din partea lui. „Dacă îl prind cu alta, divorţez. Nu există, pentru trei minute de relaxare, să dai cu şutul la o familie. Dacă aş suferi, nu aş arăta-o„, spunea Nicoleta Luciu în urmă cu ceva vreme.
Vedete: Ce motive are Zsolt Csergo s-o înşele pe Nicoleta Luciu?
Totuşi, la nici şase luni de când cei doi s-au căsătorit, au apărut aceste imagini. Ce-i drept, Nicoleta Luciu este mama a patru copii, iar pe ultimii trei i-a născut în urmă cu un an. De atunci a fost foarte ocupată cu creşterea lor, dar şi stresată din cauza kilogramelor în plus, pe care le adunase în timpul sarcinii.
În plus, la începutul acestui an Nicoleta a trecut printr-o operaţie de mărire a sânilor – ceea ce probabil a pus şi mai multă presiune pe viaţa lor intimă, iar ea a refuzat categoric să îi arate sânii soţului său, până nu s-au vindecat complet. Mai mult, urmează să se implice în tot mai multe proiecte, printre care se numără şi participarea ei la Dansez pentru Tine. Încă un motiv ar putea fi şi faptul că divorţul s-a transformat într-un „sindrom” al vedetelor în zilele noastre, dar hai să nu batem încă până acolo.
Dacă am stabilit câteva dintre motivele din care el ar fi înşelat-o pe Nicoleta Luciu, noi nu putem decât să ne întrebăm: De cât timp are Zsolt Csergo această aventură?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter