Monica Gabor și Mr. Pink s-au împăcat. Ce a publicat modelul în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 noiembrie 2021, 11:47

Monica Gabor și Mr. Pink s-au împăcat la câteva luni de la despărțire. În iulie 2021, Monica a șters din mediul online toate fotografiile cu ea și cu bărbatul, fără a confirma însă despărțirea. La vremea aceea, surse apropiate perechii dezvăluiau că posesivitatea afaceristului ar fi dus la separare.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au împăcat. Ce a publicat modelul în mediul online

Recent, pe Instagram, Monica a publicat o fotografie în care Mr. Pink, fiul lui și fiica ei, Irina, joacă împreună baschet. Irina este fiica Monicăi din fostul ei mariaj cu Irinel Columbeanu (64 de ani). Fosta pereche s-a căsătorit în anul 2006 și s-a separat în 2011, după aproape 5 ani de mariaj.

Monica și Mr. Pink formează un cuplu din anul 2011. „Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermarket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, au declarat surse apropiate perechii după despărțire.

„Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului”, au continuat sursele.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Monica Gabor, într-o ipostază în care nu s-a mai afișat până acum în mediul online

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

Ce facultate a urmat, de fapt, Monica Gabor

Așchia nu sare departe de trunchi. Irina Columbeanu îi seamănă din ce în ce mai mult Monicăi Gabor

„Mr. Pink știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce făcea Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, au încheiat. După despărțire, Monica a petrecut o perioadă de timp alături de surorile ei, Ramona și Alina, în Dubai.

După cele scrise despre despărțire, Irinel a declarat: „Lumea se mai ceartă într-un cuplu. După părerea mea, e o furtună într-un pahar cu apă”. Ulterior, Irinel a mai spus: „Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred că este posibil. Sincer să fiu, și dacă aș avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred că ar fi bine să o spun”.

„Vreau să fac doar câteva atenții. În presa sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe”, a continuat.

„Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a încheiat.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter