Monica Gabor, într-o ipostază în care nu s-a mai afișat până acum în mediul online

De Unica.ro, pe

Monica Gabor (33 de ani) a revenit de curând în Statele Unite ale Americii, de unde a publicat pe Instagram o fotografie într-o ipostază în care nu s-a mai afișat până acum în mediul online. Monica locuiește în prezent cu fiica ei, Irina (14 ani), după despărțirea de fostul iubit, afaceristul Mr. Pink.

Irina este fiica Monicăi din fostul ei mariaj cu Irinel Columbeanu (64 de ani). Fosta pereche s-a căsătorit în anul 2006 și s-a separat în 2011, după aproape 5 ani de mariaj. Monica și-a dorit încă din copilărie să aibă o carieră în modelling. Astfel, începând de la doar 16 ani, tânăra a făcut demersuri în acest sens.

Monica Gabor, într-o ipostază în care nu s-a mai afișat până acum în mediul online

După ce l-a cunoscut pe Mr. Pink, însă, Monica a renunțat la această pasiune. De curând, modelul a reînceput antrenamentul la sală. „Mai bine mai târziu decât niciodată”, a scris Monica la Insta Story. Imediat după, modelul a publicat la Story o fotografie cu o rețetă pe care i-a gătit-o fiicei sale. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Modelul s-a despărțit de Mr. Pink după 10 ani de relație. Până la acest moment, Monica nu a confirmat despărțirea, însă a șters de pe Instagram toate fotografiile cu ea și cu Mr. Pink. Surse apropiate fostului cuplu au declarat că motivul despărțirii ar fi fost comportamentul neadecvat al omului de afaceri.

Citește și:

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

Ce facultate a urmat, de fapt, Monica Gabor

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a împlinit 14 ani

„Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea.

Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului.

Mr. Pink știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce făcea Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, au declarat surse apropiate fostei perechi. După despărțire, Monica a petrecut o perioadă de timp alături de surorile ei, Ramona și Alina, în Dubai.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter