Monden: 3 relaţii forţate între vedete. Tu ce crezi?

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Ciorba reîncălzită nu mai este bună! Acesta este un proverb pe care îl folosesc mulţi dintre noi.
Există dovezi clare în showbizz-ul actual care vin să demonstreze acest lucru. Bunăoară, după o ceartă şi un scandal de proporţii este greu de crezut că mai poate exista armonie. Sigur, cu excepţia cuplului Prigoană-Bahmuţeanu care nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare.

Privind per total lumea acesta glamour a vedetelor din România, putem observa cu ochiul liber că sunt câteva lucruri care, parcă, nu se potrivesc. Există iubiri forţate, parcă, apropieri ale unor oameni care până mai ieri se blestemau şi jigneau. Sigur, discuţia poate pleca evident de la conflictul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe despre care Dan Capatos spunea, în direct, ca ar pautea reveni la sentimente mai bune. Este greu de crezut acest lucru, fapt confirmat şi de artist.
În afară, însă, de aceste personaje ultra mediatizate în această perioadă, avem evident altele despre merită să discutăm.

1. Oana şi Mariana Zăvoranu

Astăzi afişează o imagine demnă de familia perfectă, mama şi fiica care au avut întotdeauna o relaţie deosebită. Însă nu trebuie să uităm că acum jumătate de an să spunem, intervenţiile lor telefonice la TV se lăsau cu blesteme si înjurături. „Mama este o infractoare şi o escroacă”, spunea Oana, iar mama ei, replica: „Oana e un înger cu suflet de diavol”. Oare cum ajung astfel de oameni să se redescopere brusc?

Monden: 3 relaţii forţate între vedete. Tu ce crezi?

2. Cătălin Botezatu şi fiul Andrei Iordache

Cătălin Botezatu a ajuns să fie maestru în strategii de marketing, în promovare şi auto-promovare. Are abilităţi excepţionale în acest sens, si nimeni nu neagă acest lucru. Din păcate, însă, de multe ori ajunge să depăşească puţin limita, spun mulţi. De exemplu, relaţia cu Bianca Drăguşanu, apoi cea cu Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea. Să nu uităm, de asemenea, de adevărata strategie construţia în jurul fiului secret. La început s-a vorbit despre manechinul Voicu Pânzar, fostul şofer al Monicăi Columbeanu, pentru că acum să defileze la braţul lui Andrei Iordache. Despre acesta nu a spus niciodată că i-ar fi fiu, dar nici nu a negat. Maxima declaraţie vizavi de relaţia deschisă pe care o are cu fiul lui a sunat aşa: „Am făcut un menage-a-trois. Eu eram cu fata şi Andrei s-a ridicat să-şi toarne şampanie. Atunci l-am văzut gol din cap până în picioare. Am rămas mut. Parcă eram eu. M-am văzut ca în oglindă. Dezbrăcaţi suntem identici, inclusiv la mărimea sexului”. Oare e potrivit să povesteşti chestiunile acestea, chiar dacă te numeşti Cătălin Botezatu?

Monden: 3 relaţii forţate între vedete. Tu ce crezi?

3. Andreea Bălan şi Andreea Antonescu

Fostele vedete Andre s-au ignorat multă vreme. A exista chiar şi o perioadă în care, mai mult sau mai puţin evident, şi-au aruncat săgeţi acuzându-se reciproc de distrugerea trupei care a răvăşit generaţii întregi. După toată această situaţie, după ce fiecare a luat-o pe drumul ei, cele două vedete s-au reîntâlnit, reîndragostit şi, culme, înrudit. Andreea Bălan a fost de acord să-i boteze copilul fostei colege de trupă. „Îmi place să fiu naşă foarte mult. Este prima experienţă şi mă bucur că s-a întâmplat la Andreea. I-am făcut multe cadouri Siennei, dar să nu vorbim despre asta. Andreei îi place să fie discretă şi tocmai de aceea nu a dat nicio declaraţie”, declara Andreea Bălan după fericitul eveniment. Oare au trecut resentimentele?

Monden: 3 relaţii forţate între vedete. Tu ce crezi?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter