Mirela Vaida, despre al patrulea copil: „Avem gemeni în familie”

De Unica.ro, pe

Mirela Vaida are trei copii, o fiică și doi fii, Carla, Vladimir și Tudor. Recent, artista a vorbit despre cel de-al patrulea copil.

Mirela Vaida, despre al patrulea copil: „Avem gemeni în familie”

„Avem gemeni în familie, a avut bunica mea gemene, chiar dacă nu au trăit, din păcate, că așa erau vremurile, dar a născut două fetițe gemene pe cale naturală. Atunci sunt șanse. (…) Tudor a făcut 3 ani în aprilie. Dacă nu ne-am apucat încă, mai trece un an cel puțin până îl faci, se face diferența prea mare. Și, după aceea, te obișnuiești cu ei mari. Nu îți mai vine să o iei de la capăt. Dar, niciodată nu spunem niciodată”, a declarat pentru Playtech.

În septembrie 2021, însă, prezentatoarea „Acces Direct” spunea că deja a ales numele celui de-al patrulea copil.

„Ne gândim des la al patrulea copil. Am și ales nume pentru fetița noastră, pentru că fetiță vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi. Am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni și ne-am dat seama că nu e tocmai ușor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, și patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi. Înseamnă patru personalități, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a declarat pentru OK! Magazine.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Mașina Mirelei Vaida, spartă de atacatoarea ei. „Dacă mor, o să faceți ceva?”

Prezentatoarea TV și soțul ei, Alexandru Vaida, au aniversat 12 ani de mariaj în septembrie 2021. Alexandru este directorul general al unei companii, din pricina jobului călătorind destul de mult prin țară.

„El este un tip mai retras. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram”, mărturisea Mirela în septembrie 2018, pentru revista VIVA!.

Perechea s-a căsătorit în Cluj. Despre cerere, Mirela mărturisea cu ceva timp în urmă:

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină. Stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter