Mașina Mirelei Vaida, spartă de atacatoarea ei. „Dacă mor, o să faceți ceva?”

De Unica.ro, pe

Mirela Vaida (40 de ani) a fost atacată în direct cu o cărămidă de către o femeie goală, în timp ce prezenta subiectele ediției „Acces Direct” din 19 martie 2021. Pe 22 martie, prezentatoarea TV a depus plângere penală împotriva agresoarei, însă femeia este în prezent liberă, iar recent a spart parbrizul mașinii artistei.

Mașina Mirelei Vaida, spartă de atacatoarea ei. „Dacă mor, o să faceți ceva?”

„Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femeie bolnavă să fie închisă?! Închideți-o d***** pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…) Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Să fie închisă! Mi se face greață! Îmi este scârbă!”, a declarat prezentatoarea TV.

„Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că una ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap”, a completat Mirela Vaida.

Mirela și soțul ei, Alexandru Vaida, au împreună trei copii, o fiică și doi fii, Carla (7 ani), Vladimir (5 ani) și Tudor (2 ani). Mirela și Alexandru au aniversat 12 ani de mariaj în septembrie 2021.

Cum a pătruns agresoarea Mirelei Vaida în platoul „Acces Direct”

De la polițiști, Mirela Vaida a înțeles că femeia fusese cu o săptămână înainte de atac externată din Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia după ce fusese diagnosticată cu retard.

Platoul emisiunii „Acces Direct” se află într-un fost cinematograf, la parterul unui bloc de 10 etaje. Femeia a pătruns în incintă pe o ieșire de Urgență.

Foto: Instagram; Captură Antena Stars

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter