Ce probleme de sănătate are Mirela Vaida. „Nici nu mai știu ce să iau”

De Unica.ro, pe

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru Vaida, au împreună trei copii, o fiică și doi fii, Carla (7 ani), Vladimir (5 ani) și Tudor (2 ani). Mirela și Alexandru au aniversat 12 ani de mariaj în septembrie 2021. Recent, în mediul online, prezentatoarea TV a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Ce probleme de sănătate are Mirela Vaida. „Nici nu mai știu ce să iau”

„Eram foarte fericită că au scăpat copiii de laringită și febră și acum le-am luat eu. Mă doare gâtul. Am de vorbit o grămadă, vă dați seama. Nici nu mai știu ce să iau. Ideea e că te plângi de copii și, de fapt, iei și tu toate bolile posibile de la ei. Idee este că sper să rămân doar la stadiul ăsta și să nu se accentueze, să nu fac febră”, a povestit Mirela Vaida la Insta Story.

„Nu am COVID-19. M-am testat imediat. Acum trebuie să văd ce mai iau să scap de probleme”, a mai explicat prezentatoarea TV.

Anul trecut, într-un interviu oferit revistei OK! Magazine, Mirela a vorbit despre cel de-al patrulea copil. „Râdeau și colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanțe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil”, a declarat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mirela Vaida și soțul ei au aniversat 12 ani de mariaj. Cu ce se ocupă Alexandru Vaida

Mirela Vaida vrea să slăbească 5 kg în două săptămâni

Mirela Vaida, reacție dură la adresa autorităților în urma crimei din județul Argeș

Mirela Vaida, urmărită de o mașină în drum spre platoul „Acces Direct”

„Am și ales nume pentru fetița noastră, pentru că fetiță vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi. Am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni și ne-am dat seama că nu e tocmai ușor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, și patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi. Înseamnă patru personalități, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a mai declarat.

„Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniță și mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroși. Dacă mă întrebi ce vreau, îți zic că vreau să mai aștept până la anul”, a mai spus prezentatoarea „Acces Direct”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter