Mirela Vaida a rămas fără Facebook. Motivul pentru care i-a fost suspendată pagina

De Oana Dinu, pe
Mirela Vaida a rămas fără pagina de Facebook după ce utilizatorii rețelei de socializare au raportat o fotografie. Ce mesaj a transmis vedeta. 

Pentru câteva ore, contul oficial de Facebook al Mirelei Vaida a fost suspendat din cauza „conținutului inadecvat”. Cu ocazia aniversării băiețelului ei, aceasta publicase o fotografie suprinsă din spate, în care micuțul Vladimir se juca dezbrăcat la malul mării.

Unele persoane au considerat imaginea nepotrivită pentru mediul online și au dat „report”, iar vedeta a ținut să lămurească situația și le-a transmis un mesaj plin de ironie.

„Îmi cer scuze dacă am ofensat pe cineva cu poza nud, din spate, a băiețelului meu de 2 ani, aflat la plajă!! Azi e ziua lui! Tocmai mi-a fost închisă pagina oficială pentru “conținut inadecvat”! Vă rog să mă iertați, toți cei care ați fost oripilați de această imagine pornografică! Am primit toate “report”-urile voastre de bine!! Să aveți o zi minunată acum! Vouă, celorlalți, vă mulțumesc din suflet pentru miile de urări și gânduri bune!!!” a spus prezentatoarea Antenei 1.

Mirela Vaida a împărtășit cu fanii și alte momente din vacanța petrecută la mare, alături de cei doi copii, Vladimir și Carla.

Citește și:

Jennifer Garner, recompensată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO

Ce job a avut What’s Up înainte de a deveni celebru

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter