Mirela Vaida, primele declarații după ce a depus plângere împotriva femeii care a atacat-o

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 mai 2021, 12:23

Vineri, 19 martie 2021, în timp ce prezenta subiectele ediției „Acces Direct” din acea zi, Mirela Vaida (39 de ani) a fost atacată în direct cu o cărămidă de către o femeie goală. La scurt timp după atac, un echipaj de la 112 și unul de poliție au ajuns la fața locului.

Prezentatoarea TV susține că nu o cunoaște pe agresoarea care i-a cerut o sumă de bani în timpul atacului. Femeia a pătruns în platoul emisiunii TV pe o ușă laterală neprotejată, ușă pe care angajații o foloseau pentru a ieși în pauze.

Mirela Vaida, primele declarații după ce a depus plângere împotriva femeii care a atacat-o

„Sunt mai multe infracțiuni. Încadrarea nu se face aici, se face la Parchet, dosarul va ajunge la procurori. Noi am povestit tot ce s-a întâmplat în prezența domnului avocat Aurel Moldovan. De aici, Poliția își va face treaba.

Vreau să le mulțumesc celor de la Secția 4 că au fost extrem de înțelegători și cooperanți și vor face tot ce pot ei în ancheta asta. Am spus cuvânt cu cuvânt tot ce s-a întâmplat și am retrăit acele momente.

E clar că eu încă sunt în stare de șoc și într-o oră și jumătate voi intra în direct, unde va trebui probabil să vorbim despre acest subiect și va fi o emisiune grea astăzi. Nu știu dacă este doar tentativă de omor pentru că s-a adunat un cumul de infracțiuni”, a spus Mirela Vaida, potrivit Spynews.

În ceea ce privește restul amenințărilor primite de prezentatoare în mediul online, Mirela Vaida va trebui să facă o plângere penală diferită. „Mi-au spus domnii polițiști că trebuie să se găsească o legătură de cauzalitate între această amenințare și ce se întâmplă în mediul online, dar va trebui să fac o plângere penală diferită la sediul Poliției din raza căreia eu domiciliez”, a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și:

Andreea Marin, primele declarații după ce hoții au încercat să-i jefuiască locuința

Olimpia Melinte, pregătiri pentru al doilea copil. Actrița va naște în aprilie 2021

Cu ce problemă de sănătate se confruntă actrița Doinița Oancea

Mirela Vaida crede că agresoarea a acționat „la pont”

„De când sunt la „Acces Direct” noi nu avem public. Eu am fost și acum 4 ani, nu există. Nu știu cum a ajuns acolo, nu înțeleg cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo la ora la care începe emisiunea.

Să știe unde, să știe intrarea, traiectoria, sunt foarte multe semne de întrebare. Eu cred că a acționat la pont. Asta îmi este mai grav, nu știu cine ar fi putut-o trimite”, a mai spus prezentatoarea TV, potrivit Spynews.

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut în anul 2005 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în 2009. Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Tudor (2 ani), Vladimir (4 ani) și, respectiv, Carla (5 ani).

Titza, mama soțului ei, este de ceva timp un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București ca să-și îngrijească nepoții.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter