Mircea N. Stoian, Cosmina Păsărin şi Oana Roman, primele victime din media românească

De Diana Zagrean, pe

Un nou trend a apărut printre vedetele televiziunilor cu ratinguri mari: demisii şi renunţarea la presa de scandal. Să fie acesta începutul unei noi ere în mass-media din România?
Prima „victimă” a fost Mircea N. Stoian, care nu va mai face parte din echipa emisiunii „Un show păcătos”, de la Antena 1, din sezonul viitor.
Deși mulți fani sperau că plecarea lui Mircea N.Stoian să fie doar o glumă acesta a precizat că nu se retreage doar din Antena 1, ci din întreaga lume tabloidă.
El a făcut mai multe precizări cu privire la decizie pe contul de Facebook, lăsând să se înţeleagă că şi aspectul financiar a fost un factor important.
Nici Cosmina Păsărin, lansată în urmă cu mulţi ani printr-un scandal sexual nu mai vrea să aibă de-a face cu tabloidele şi emisiunile de divertisment. Ea a decis să părăsească echipa Antena 2 după doi ani de colaborare. Întrebată despre motivele din spatele acestei deczii, ea a declarat că era nemulţumită de statutul ei şi că are alte planuri de viitor, despre care vorm afla detalii în curând.
Oana Roman nu va mai prezenta nici ea, din toamnă, emisiunea „Incredibil”, difuzată în fiecare vineri la Antena 2. Fiica fostului premier Petre Roman a anunţat pe Facebook că, în ciuda ratingurilor foarte bune, emisiunea nu va mai continua, dar că ea nu va renunţa prea curând la media.
Foto: Arhiva Ringier

Indiciul de astăzi, 1 august este IUBIT

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter