Mircea Badea și Carmen Brumă, fotografie rară în mediul online: „La cererea publicului”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 august 2021, 18:24

Carmen Brumă (43 de ani) și Mircea Badea (47 de ani) formează un cuplu din anul 2000 și au împreună un fiu, Vlad, în vârstă de aproape 7 ani. Recent, în mediul online, antrenoarea de fitness a publicat o imagine în care ea și jurnalistul sunt surprinși la piscină.

Perechea s-a cunoscut în 1998 prin intermediul lui Mihai Mitoșeru (46 de ani). În anul următor, Mircea și Carmen au devenit colegi, Carmen fiind una dintre asistentele emisiunii Noaptea târziu, găzduită de Mircea și de jurnalistul Oreste Teodorescu (46 de ani).

Mircea Badea și Carmen Brumă, fotografie rară în mediul online: „La cererea publicului”

„La cererea publicului, a doua poza anul acesta! 🙈 Să ne potolim, zic 😉…”, a scris Carmen în descrierea fotografiei. Imaginea a fost surprinsă de Adina Halas (41 de ani), care a scris în secțiunea de comentarii: „Băi, nene, ce înseamnă un fotograf bun! 🤣🤗”.

„Sunteți frumoși, dar scumpi la vedere!; Sunteți o pereche trăsnet și cu o minune de copil!; Cel mai tare cuplu!; Superbi e puțin spus…; Un cuplu sexy!; Wooow! Hollywood scrie pe voi! Sunteți un exemplu de milioane!; Super familie. Vă admir; Nu știu de ce nu postezi mai multe poze cu soțul tău, pentru că sunteți foarte frumoși împreună!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Citește și:

Ce intervenție estetică și-a făcut Carmen Brumă la nivelul feței

Carmen Brumă, îngrijorată pentru fiul ei: „Am fost foarte paranoică”

Deși sunt împreună de peste 20 de ani, perechea nu-și dorește să se căsătorească. „El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă”, mărturisea Carmen în trecut.

„Longevitatea în cuplu nu are legătură cu niște simple formalități. Sunt suficient de multe acte în viața mea în acest moment”, mai spunea vedeta TV. Într-un interviu pentru revista VIVA!, Carmen mai spunea:

„Referitor la divergențe, da, avem, e natural, firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante. (…) Cred că suntem în egală măsură [impulsivi] și cedăm pe rând, în funcție de care se aprinde mai tare într-o anumită situație.

Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul romantism. Referitor la cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. (zâmbește). E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e «poleială»”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter