Carmen Brumă: 3 greșeli frecvente pe care le faci atunci când vrei să slăbești

De Oana Savin, pe

Toate femeile își doresc să aibă o siluetă de invidiat. Astfel, fie că vor să slăbească mai multe kilograme, fie că vor doar să își „ajusteze” puțin abdomenul, apelează la diverse diete. Carmen Brumă a dezvăluit, acum, care sunt cele trei greșeli pe care oricine le poate face atunci când încearcă slăbească.

Pentru a te asigura că vei slăbi în mod corect și vei reuși cu adevărat să scapi de kilogramele în plus, trebuie să ții cont de câteva reguli, pe care tehnicianul nutriționist le-a împărtășit pe rețelele de socializare.

Care sunt greșelile pe care le faci atunci când vrei să slăbești

Un regim vine, de obicei, cu o mulțime de restricții alimentare. Însă, potrivit lui Carmen Brumă, aceste regimuri nu vor da roade dacă continui să faci aceleași greșeli la nesfârșit.

Iată care sunt cele trei greșeli pe care le faci atunci când vrei să slăbești:

1. Confunzi „mâncatul sănătos” cu mâncatul în deficit caloric. Alimentele sănătoase îngrașă deci trebuie să fii atent la cantități!
2. Mănânci fără grăsimi! Chiar dacă au 9 calorii pe gram ele sunt importante pentru buna funcționare a creierului și absorbția nutrienților. Un iaurt cu 0% grăsimi, chiar dacă are mai puține calorii decât unul integral, nu-ți va da o senzație de sațietate.
3. Mănânci în deficit caloric până vineri și în fiecare weekend trișezi

Citește și: Mihaela Bilic: Mestecatul îndelung ne ajută să slăbim. Un expert în nutriție american a încercat metoda și a dat jos 20 kg

Citește și: OMS: Câtă bere trebuie să conume o femeie pentru a se bucura de beneficiile acestei băuturi

Citește și: Afecțiunile care grăbesc apariția unei sarcini extrauterine. Ce spune specialistul

Citește și: Carmen Brumă spune că putem mânca paste fără să ne îngrășăm. Regula simplă de care să ții cont

Carmen Brumă, acuzată că urmează tratamente de remodelare corporală

Carmen Brumă a fost acuzată, pe Instagram, de unul din urmăritorii săi, că ar urma tratamente de remodelare corporală pentru a arăta atât de bine.

Voi, „vedetele” astea postați poze cu voi ca să vă cindeți programele „miraculoase” de slăbit, dar nu menționați că faceți programe de remodelare corporală prin centre de estetică ce costă destul de mulțișor. Hai să fim onești”, a scris o internaută.

Iar răspunsul lui Carmen Brumă a venit rapid.

„Menționez că nu fac”, a fost răspunsul sucrt și la obiect al iubitei lui Mircea Badea.

De asemenea, Carmen Brumă a tras și un semnal de alarmă. Trainerul nutriționist susține că un abdomen plat este foarte important pentru sănătate.

Un abdomen plat și definit nu reprezintă doar un deziderat estetic ci și un parametru care indică o stare  bună de sănătate. Grăsimea din zona abdominală este considerată mai periculoasă decât grăsimea din restul corpului. Inclusiv persoanele cu o greutate și un indice de masă corporala normale pot avea risc crescut de boli cardiovasculare dacă grăsimea este concentrată în interiorul abdomenului”, a explicat Brumă.

Sursă foto: Instagram, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter