Mircea Badea, despre scandalul în care a fost implicat Micutzu: „S-ar fi întâmplat dacă nu s-ar fi strâns niște frustrări?”F

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 10 ianuarie 2022, 11:57

În urmă cu câteva zile, comediantul Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu (35 de ani) a fost implicat într-o ceartă violentă în centrul vechi al Capitalei. Micutzu și logodnica lui se aflau la o terasă, când câțiva bărbați care au trecut pe lângă ei au început să-i jignească. Oamenii legii au intervenit după ce au fost chemați de trecătorii care au văzut incidentul.

După întâmplare, avocații lui Micutzu au au transmis un drept la replică în care au menționat următoarele:

“Conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, așa cum rezulta din titlurile care au în prim-plan numele actorului, ci de o persoană care s-a recomandat drept „judecător militar” – va invităm să verificați acuratețea datelor în înregistrarea video disponibilă aici. Actorul și cele două persoane apropiate acestuia, care îl însoțeau în seara de 15.08.2021 au fost cei agresați, așa cum se vede în materialul filmat.

Reacțiile actorului nu au generat victime, astfel încât titlurile și informațiile potrivit cărora Micutzu ar fi „rupt un picior” sau alte afirmații similare sunt complet false și afectează demnitatea și imaginea acestuia.

Conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu, astfel încât titlurile și informațiile din presă potrivit cărora acesta „a devastat o terasă”, „a spart vitrine”, etc. sunt de asemenea false.

Actorul a oferit o declarație poliției, în calitate de martor, nu a fost „reținut” sau „ridicat” de poliție, astfel cum este redat în unele dintre materialele de presă.”

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, mesaj pentru cei care o critică sau jignesc: „N-am chef de oameni răi sau proști!”

Mircea Badea a ținut să comenteze acest caz și a spus că Micutzu nu ar trebui să fie atât de sensibil la glume având în vedere că este actor de stand-up comedy și el însuși face mereu glume pe seama mai multor situații sau persoane.

„Nu vă supărați, ați văzut vreodată o prestație a domnului Micutzu? Păi unul care face miștouri, în sensul că înjură oameni, nu suportă miștouri despre el? Deci ăla era enervat și făcea miștouri sau făcea miștouri și era enervat? I-a spus: măcar treci, grasule, pe la trecere! N-a mai putut să înghită! Nu mâncare. El spune că nu a mai putut. Asta cu spune civilizat ce ai de zis nu se pupă cu fișa postului. Ne spune că e frustrat de ani de zile. Nimic din toate acestea nu ar fi existat dacă Micutzu nu ar fi lăsat pungile de cadou pe trotuar și nu ar fi mers înapoi. Dânsul s-a dus la ăla să-l confrunte. S-ar fi întâmplat dacă nu s-ar fi strâns niște frustrări? Evident, nu””, a spus Mircea Badea în emisiunea sa de la Antena 3, “În gura presei”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter