Ce mare și frumoasă s-a făcut „Rontzi”, nepoata lui Mircea Badea. A împlinit 14 ani și este o domnișoară în toată regula

De Unica.ro, pe

Cei care obișnuiesc să urmărească emisiunile lui Mircea Badea sigur își aduc aminte de Rontzi, nepoata prezentatorului. Mircea Badea se mândrește cu nepoata sa încă de pe vremea când avea doar câțiva anișori, făcând publice peripețiile fetei. Ana Badea, alintată „Rontzi” de vedeta de la Antena 3, a crescut și a devenit o domnișoară în toată regula. Ana este fiica surorii lui Mircea Badea, Naty Badea.

Citeşte şi: Reacția lui Mircea Badea la rochia purtată de Carmen Brumă la Gala Unica 2019

Pe 27 august, Ana a împlinit 14 ani, iar mama ei a postat în mediul online o fotografie cu minunea ei de fată, în dreptul căreia a scris următorul mesaj:

“14! A fost o zi plină! Au fost niște ani plini!

Au fost cei mai frumoși, intenși, dificili, dragi și incredibili ani din viața mea. Și din viața ei!:)

La mulți ani, înger drag!”

Ana nu numai că are un unchi celebru, dar și bunica ei este un nume sonor. Mariana Badea, mama prezentatorului de televiziune de la Antena 3 a lui Naty, este profesoară de limba română și autoare a mai multor cărți didactice.

“Mama m-a ajutat să iau nota 10 la examenul de limba română de la Bacalaureat. Atunci s-au născut si cărţile sale absolut geniale de limba şi literatura romană, şi nu numai, pentru că mama mea e cea mai tare profă de romana ever, ci şi pentru că toţi cei care au învăţat după aceste cărţi au înţeles cu adevărat materia şi au reuşit să obţină la examene note extrem de mari.

Citeşte şi: Dezvăluiri din culise. Cum o alintă Mircea Badea pe Carmen Brumă

Gramatica romana s-a schimbat atât de mult în ultimii ani, încât nu mai e aproape nimic din ce ştiam eu. Dar hei, mama mea ştie exact ce şi cum!

Pentru cei care au de înfruntat anul acesta un examen greu de evaluare naţionala, pot să îşi facă viaţa uşoară citind gramatica profesoarei Mariana Badea, care e mama mea şi eu sunt foarte mândră de ea”, a spus Naty Badea, potrivit okmagazine.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter