Ce a găsit Mircea Badea într-un colet după ce a făcut cumpărături online

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 februarie 2022, 12:23

Mircea Badea a cumpărat niște cadouri pentru familie de pe internet. Prezentatorul de televiziune a comandat online câteva parfumuri, însă a avut o surpriză de proporții când a primit coletul.

Mircea Badea a dezvăluit la Radio Zu ce se afla în colet, în locul parfumurilor pe care le dorea. Se pare că totul a fost o eroare a firmei de curierat care a trimis pachetul greșit la adresa locuinței lui Badea.

„Am comandat niște parfumuri pentru cadouri. Nu am avut nervi să le cumpăr din magazin, am zis să le comand pe Internet. Am făcut o comandă dodoloață pe un site. Primesc mail că s-a făcut comanda. Era luni și mi-au scris că vineri primesc comanda. Marți primesc sms că vine curierul. Cum să vină așa repede când comandasem luni noapte?!”, a povestit Mircea Badea.

Citeşte şi: Rețeta preparatului cu care Chef Florin Dumitrescu și-a cucerit soția

Citeşte şi: Cum se prepară prăjitura pe care românii au căutat-o cel mai mult pe Google, în 2021

Citeşte şi: Reacția lui Liviu Dragnea după apariția zvonului despărțirii de iubita sa, Irina

Citeşte şi: Ce vedete vor participa la „Survivor 2022”

Vedeta de televiziune spune că a amânat momentul deschiderii pachetului, dar mărimea acestuia i-a dat de bănuit că ceva nu ar fi în regulă.

„A venit curierul, nu eram acasă, a deschis ușa altcineva. Când am venit acasă, am văzut pachetul care era cam mic pentru cât comandasem, dar nu m-am atins de el. L-am lăsat să zacă acolo. Nu aveam timp și nervi să deschid pachete în acel moment.

Se face joi și am desfăcut coletul. Erau patru cărți, deși comandasem parfumuri de mulți bani. Mi-au adus următoarele patru cărți: Vindecarea traumelor din trecut, Preia controlul asupra vieții tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR, Liber să înveți – De ce eliberarea instinctului de a se juca îi va face mai fericiți pe copiii noștri, Un părinte mai bun și încă o carte scrisă de Gogol”, a mai spus Mircea Badea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter