Mircea Badea, atac dur la adresa lui Dorian Popa. Prezentatorul îl trimite după gratii

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 iulie 2020, 13:08
Mircea Badea l-a atacat foarte dur pe Dorian Popa. Prezentatorul de televiziune nu s-a sfiit să-l ironizeze și să-l acuze în mod indirect de creșterea numărului de cazuri de coronavirus din România.

Mircea Badea l-a criticat pe Dorian Popa după ce, în mediul online, a apărut o filmare îe în care Dorian cânta la o petrecere. Artistul se afla în mijlocul publicului, fără a respecta măsurile de protecție impuse de către autoritățile statului, iar Mircea Badea susține că pentru gestul iresponsabil al artistului acesta ar trebui să ajungă după gratii:

Citește și – Lora, mesaj acid din Bali despre situația coronavirus din România: „Toți am pierdut ceva în perioada asta”

”Eu mi-am început ziua văzând că Dorian Popa a ”ghiorlăit”. Că a ”ghiorlăit” e clar. Că s-a dus acolo, la o petrecere, un majorat, la Craiova, unde nu s-au respectat regulile, e adevărat. Că el ”ghiorlăie”, este clar! Dar câți ani îl bagă la pușcărie pentru faza asta? Trebuie să îl bage! Nu ai cum! Trebuie să îl bage la pușcărie! Din cauza ghorlanilor, crește numărul de infectări.” – a zis Micea Badea în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 3.

Citește și Florin Dumitrescu, despărțit de familie din cauza coronavirusului

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter