Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anulat nunta

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 19 iulie 2018, 11:38
Miley Cyrus și actorul Liam Hemsworth au anulat nunta în urma unor discuții aprinse privind momentul în care ar trebui să aibă copii, cântăreața afirmând că nu este pregătită să devină mamă.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi s-au certat de mai multe ori din acest motiv și într-un final au decis să anuleze nunta.

Cyrus și Hemsworth, care s-au logodit în anul 2012, au hotărât să meargă pe drumuri diferite după ce Miley a tot amânat nunta și conceperea unui copil.

El își dorește copii și nu vrea să tot amâne momentul în care să își formeze o familie, însă Miley încă nu își dorește acest lucru…este foarte rănit”, a spus o sursă citată de The Mirror.

Citește și: David Hasselhoff se însoară la 66 de ani pentru a treia oară

Miley a tot amânat planurile de nuntă și Liam s-a cam săturat. Nu se mai înțeleg de câteva luni. Ea nu vrea cu adevărat să se mărite. Toată lumea a înțeles acest lucru, în afară de Liam. Familia lui l-a rugat să vadă cum stau lucrurile de mult timp, însă el avea încredere în Miley. Acum se simte ca un idiot”, a completat sursa citată.

Cântăreața și-a șters contul de Instagram săptămâna trecută și se află în Malibu alături de părinții ei, în timp ce Liam a rămas în Australia.

Chiar anul trecut Cyrus a declarat că mariajul nu este pentru ea.

Citește și: Thalia, declarație impresionantă. Ce i-a transmis soțului ei

Nu mă văd căsătorită. Am 24 de ani. Sper să pot să trăiesc mai mult. Am multe lucruri de făcut înainte de a mă căsători”, declara ea atunci pentru The Sun.

Miley și Liam s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „The Last Song” în anul 2009, pentru ca un an mai târziu să apară ca un cuplu pe covorul roșu al Premiilor Oscar. De-a lungul timpului, ei s-au despărțit și împăcat de mai multe ori și chiar au avut relații cu alte persoane.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter