Mihai Trăistariu a vrut să se sinucidă din cauza unei femei

De Oana Savin, pe
Mihai Trăistariu este de ceva timp în căutarea iubirii, însă norocul nu este de partea lui. Tot din cauza unei femei, cântărețul a vrut să se sinucidă. Acum, el a decis să vorbească deschis despre acest lucru.

În cadrul emisiunii „Agentul VIP” de pe Antena Stars, Trăistariu a intrat în jocul lui Cristi Brancu în care trebuia să răspundă la întrebări sau să bea cocktailuri dezgustătoare precum piciorușe de broască în suc de viermișori.

Întrebat dacă a suferit din dragoste, Mihai a decis să povestească despre vremea când a fost pe punctul de a-și lua viața din cauza unei decepții.

Pe prima o chema Maria și avea ochelari. Mă refuza mereu, era colegă de facultate. Îi lăsam bilețele la sala de lectură. O dată, din suferință, eram tot student, am fugit la mare la Costinești și mergeam pe dig și mă gândeam dacă să mă arunc sau nu. A fost suferință maximă. Da, am suferit din dragoste. Eu în liceu eram foarte stresat, aveam coșuri pe față și părul creț. Eram complexat”, a declarat Mihai Trăistariu.

De asemenea, cântărețul a fost întrebat ce femeie din showbiz l-a dezamăgit în pat.

„Măi, nu m-a dezamăgit… Hai, pot să zic întrebarea?  Da’, dar există o problemă de sinceritate aici, că am discutat cu ea și am pus problema să nu mai vorbim despre asta la televizor. Și atunci există o femeie în showbiz cu care am fost, dar nu-i mai zic numele, că nu contează; atunci beau. Atunci zic întrebarea, nu-i mai zic numele , zic întrebarea ca să vadă lumea de ce nu am spus și explic de ce și beau totuși… Deci, era: «Ce femeie din showbiz te-a dezamăgit în pat?». Problema e că nu m-a dezamăgit, nu m-a dezamăgit, dar nu-i spun numele, pentru că am convenit împreună, pentru că deja e măritată și are familie și am zis: «Hai să nu mai zicem povestea asta că a fost deja pe presă». Nu m-a dezamăgit, doar că nu am mai continuat relația și atunci ce să facem…”, a dezvăluit Mihai Trăistariu.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter