Irina Rimes, de la Vocea României, îmbrăcată în halat de baie în patul Innei: „Am așteptat foarte mult ziua asta”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Două dintre cele mai apreciate cântărețe din România au fost filmate într-o ipostază în care fanii nu sunt obișnuiți să le vadă. Irina Rimes, jurata de la Vocea României a fost invitata Innei în seria „Dance Queen’s House” pe care aceasta o prezintă pe YouTube.

În cel mai nou episod, vedeta PRO TV a acceptat invitația Innei și a luat parte la o provocare inedită. Pentru ca atmosfera să fie una cât mai relaxantă și pentru a le oferi oamenilor de acasă posibilitatea să le vadă și altfel decât pe scenă, cele două au decis să poarte halate de baie.

Jurata de la Vocea României, musafir pentru INNA

Inna și-a obișnuit deja fanii cu diverse provocări și numeroși invitați în clipurile pe care le postează pe YouTube. Invitata ei din ultimul episod, Irina Rimes, a intrat și ea în horă și a acceptat propunerea cântăreței.

Cele două s-au aranjat comod în halat de baie, cu prosopul pe cap, și au stat la discuții nicăieri altundeva decât într-un… uriaș pat.

„Astăzi avem o invitată realmente specială, Irina Rimes. Vreau să spun un lucru foarte sincer, am mai spus-o de foarte multe ori. Ești preferata mea!. Am așteptat foarte mult ziua asta și mi-am dorit foarte mult să vii. Irina Rimes la mine în casă, la mine în pat mai exact”, a început Inna cel mai recent episod al său.

Irina Rimes și INNA, provocări în halate de baie

Printre discuții despre muzică, cântece și interpretarea mai multor melodii, INNA a avut și o serie de provocări pentru cea care i-a trecut pragul casei.

Mai exact, cântăreața a propus ca cele două să se întreacă în a mânca macarons. Nu cred că putem mai mult de 3-4, maxim”, a spus INNA înainte de a începe să înfulece macarons. „A fost cel mai funny challange pe care l-am avut vreodată”, a completat Irina Rimes.

Cine sunt semifinaliștii Vocea României 2022

Publicul a ales cei 8 concurenți calificați în semifinală în primul LIVE, transmis vineri, 9 decembrie, la Pro TV.
Teodor Debu și pe Anastasia Budeșteanu sunt cei doi semifinaliști din echipa lui Denis Roabeș de la The Motans. Tudor Chirilă va fi și el reprezentat de doi concurenți talentați, Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea.

Smiley și Theo Rose îi vor avea în semifinală pe Winael Baldus și Eduard Stoica, iar Irina Rimes joacă cele două cărți ale showului, care va fi transmis vineri seară de PRO TV, alături de Andra Botez și Rihanna Rusu.

Sursă foto: Captură video / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter