Mihai Trăistariu și iubita lui s-au despărțit. Ce rol a avut Dorian Popa în destrămarea relației

De Unica.ro, pe

Mihai Trăistariu forma de mai multe luni un cuplu cu o tânără din București. Recent, însă, solistul și iubita lui au luat decizia de a se despărți. Principalul motiv al separării ar fi fost faptul că tânăra nu muncea, petrecând foarte mult timp acasă, pe telefon.

Mihai Trăistariu și iubita lui s-au despărțit. Ce rol a avut Dorian Popa în destrămarea relației

În cele din urmă, artistul a luat decizia de a pune punct relației. Totodată, Mihai Trăistariu a dezvăluit ce rol avut Dorian Popa în destrămarea relației sale. „N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc… nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mare, eu la 40, ele la 20”, a mărturisit artistul.

„Nu se combină așa lucrurile, pentru că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesc. Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult.

Citește și:

Anca Serea, despre viața cu șase copii: „Destul de complicată, dar frumoasă”

Ioana Ginghină, vacanță în Spania și în Grecia, înaintea revenirii pe platoul de filmare de la Adela

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de hărțuire făcute la adresa lor

Nu înșel. Nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instinctiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul”, a mai spus cântărețul la Antena Stars.

„O lăsam pe telefon, o găseam acasă tot pe telefon. Bun. A doua zi: «Păi ce faci?». «Păi m-am uitat la vlogul lui Dorian Popa, care nu știu ce a mai zis». Și, efectiv, mă amuzam că nu era nimic comic în situația asta. Să stai toată ziua să te uiți la vloguri pe YouTube nu cred că e [comic].

Nu știu, cel puțin generația nouă mi se pare praf din punctul de vedere al unei relații. Am avut o discuție de final care după o oră s-a finalizat cu plecarea ei definitivă la București, că atunci stătea deja cu mine. În ultimele trei luni o luasem la mine. Bineînțeles că vina e a mea, pentru că alegerile sunt ale mele și sunt alegeri greșite”, a mai spus artistul, tot la Antena Stars.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter