Mihai Trăistariu a devenit vegetarian. Care este meniul său zilnic

De Mădălina Manole, pe
Mihai Trăistariu este dispus să facă schimbări radicale în ceea ce privește stilul personal de viață, prin urmare artistul a făcut un prim pas: a decis să devină vegetarian și a luat această decizie chiar la intrarea în Postul Paștelui.

Mihai Trăistariu, în vârstă de 39 de ani, a decis să renunțe definitiv la carne. Este a doua oară când ia această decizie, dar se pare că de data aceasta chiar este hotărât să o respecte. Artistul și-a anunțat prietenii virtuali printr-o postare pe conturile de socializare, dezvăluind totodată și meniul zilnic: „Prima zi fără carne. Aseară m-am hotărât să devin vegetarian. Pentru a două oară în viață. Ziua de azi a decurs normal. Două ouă fierte dimineață și o cafea. La prânz am mâncat în fugă, la mall în București: fasole, salată de varză, salată de vinete, pâine, prăjitură, apă plată. Seara, pe la 19.00: brânză cu mămăligă și smântână, cartofi gratinați, clătite cu dulceață, suc. Ce ușor e! Ce atâta carne?”

Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu a explicat și care a fost motivul ce l-a determinat să renunțe la carne: „Motivul meu e simplu și are strictă legătură cu ființele vii și cu dreptul lor la viață. Atât. Vorba Irinei Loghin:”da’ ce ?! … eu mănânc cadavre ?”. #vegetarian #sănătate #tinerețe #frumusețe. Tot ce am de făcut acum e să-mi calculez cu precizie necesarul de vitamine și minerale și să suplinesc acel B12 care nu prea iese la socoteală, ca să nu am carențe. Simplu ca bună ziua”, – a scris Mihai Trăistariu pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter