Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie. Ce reacție au avut fanii

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 august 2020, 16:39
Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie, iar reacțiile fanilor au fost de-a dreptul delicioase. Artistul s-a jucat pe contul său de Instagram, spre amuzamentul fanilor.

Mihai Trăistariu a știut să-și surprindă fanii de-a lungul timpului fie cu declarații incendiare, fie cu diferite ipostaze iar acum nu s-a lăsat mai prejos. Artistul a postat o imagine lucrată într-un program de editare a pozelor în care este transformat în femeie și alături a scris un mesaj: „Fiică-mea. Chiar seamănă cu mine.” , – dorind să-și păcălească fanii.

Mihai Trăistariu nu a luat, însă, în calcul că în spate, în oglindă, se reflectă realitatea sau… poate chiar și-a dorit să lase la vedere acest detaliu. Cert este că unii s-au amuzat, în timp ce alții au fost mai răutăcioși și ironici și i-au sugerat că ar trebui să facă schimbarea și în realitate că arată mai bine ca… femeie.

Mihai Trăistariu face față cu greu perioadei de pandemie, mai ales că artistul are o rată foarte mare de plătit: „Știi cum a trecut pandemia peste mine? M-a călcat ca un buldozer pentru că eram într-o perioadă în care făceam bani, alergam în continuu. M-a prins destul de dur pandemia, pentru că aveam o rată la bancă de 20.000 de lei pe lună”, – a spus Mihai Trăistariu pentru „Antena 3”.

Citește și  – Larisa vs Alin Oprea. Scandalul continuă: „De când e cu amanta a început să îşi denigreze soţia”

Din fericire, Mihai Trăistariu a găsit o modalitate să facă bani și acum se ocupă de închirierea apartamentelor turiștilor.

Citește și  – Dani Oțil a împlinit 40 de ani. Ce coincidență bizară a trăit artistul. Nu scapă de imaginea Mihaelei Rădulescu

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter