Mihaela Rădulescu s-a vaccinat anti-COVID-19 la Monaco

De Unica.ro, pe

Mihaela Rădulescu (51 de ani) a dezvăluit în mediul online că s-a vaccinat anti-COVID-19. Prezentatoarea de televiziune se află în prezent în Monaco, unde locuiește de mai mulți ani alături de iubitul ei, sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani).

Mihaela Rădulescu s-a vaccinat anti-COVID-19 la Monaco

Mihaela și Felix formează un cuplu din anul 2014. Felix a împlinit 52 de ani pe 20 aprilie 2021. Cu ocazia aniversării sale, Mihaela a scris în mediul online: „Continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și restul… știi tu”.

Tot pe 20 aprilie, cuplul s-a vaccinat anti-COVID-19. Vedeta TV a făcut un selfie în momentul în care vaccinul i-a fost administrat. Pe imagine, Mihaela a scris: „Cadou aniversar 🙂 #Monaco”.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior (52 de ani).

Iar, ultimul dintre mariaje, cel cu Elan Schwartzenberg, a fost oficializat în 2004 și încheiat patru ani mai târziu, în 2008. Din ultimul mariaj, Mihaela are un fiu, Ayan, în vârstă de 16 ani.

Citește și:

Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului. „Avem o listă cu nume”

Cu ce se ocupă acum Andreea Liptak, fosta prezentatoare a știrilor Pro TV

Când vor publica Smiley și Gina Pistol imagini cu chipul fiicei lor

Care este unicul regret al Mihaelei Rădulescu

Prezentatoarea are o carieră de succes, un partener dedicat ei și un fiu de care este mândră. Cu toate acestea, Mihaela mărturisește că are un regret. Vedetei de televiziune îi pare rău că, în tinerețe, a pus mai mult preț pe viața ei profesională, în detrimentul celei de familie.

Și-ar fi dorit mai mulți copii, poate doi, trei, însă nu s-a concentrat, din spusele ei, pe acest aspect al vieții sale. Potrivit Libertatea, vedeta ar fi încercat de mai multe ori să rămână însărcinată. Ar fi vrut, la un moment dat, să și adopte, însă nu a fost să fie.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul și bun”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit Libertatea.

„Aș fi făcut mai mulți copii și ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă și de succesul profesional. Sunt bune și alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă și simt că n-aș fi dat greș cu încă vreo doi, trei copii”, a adăugat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter