Mihaela Rădulescu s-a pozat cu John Travolta. Actorul este de nerecunoscut

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 24 iulie 2019, 14:21
Mihaela Rădulescu este în centrul atenției chiar și peste hotare. Diva de Monaco și iubitul ei, sportivul austriac Felix Baumgartner, au petrecut de curând la un eveniment monden unde s-au întâlnit cu celebrul actor american John Travolta.

Mihaela Rădulescu a profitat de ocazie și s-a fotografiat cu îndrăgitul John Travolta, iar fotografiile le-a încărcat pe conturile de socializare: „Și da, toți îl iubim pe @johntravolta” – a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Mihaela Rădulescu, care la începutul lunii viitoare, pe data de 3 august, va schimba prefixul și va împlini vârsta de 50 de ani, arată foarte bine, însă fanii au fost surprinși de schimbarea lui John Travolta, în vârstă de 65 de ani, pe care au mărturisit în comentarii că nu l-ar fi recunoscut dacă Mihaela nu l-ar fi etichetat.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de patru ani. Cei doi formează un cuplu solid și se înțeleg de minune, dovadă stând și fotografiile pe care ambii parteneri le postează constant pe rețelele de socializatre.

Vezi imaginile cu Mihaela Rădulescu și John Travolta în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter