Mihaela Rădulescu, mesaj pentru cei care o critică sau jignesc: „N-am chef de oameni răi sau proști!”

De Unica.ro, pe

Mihaela Rădulescu a făcut recent o postare în mediul online prin care a atras atenția fanilor. În stilul său caracteristic dezinvolt, vedeta de televiziune a ținut să le spună tuturor celor care o critică din diverse motive sau care o jignesc că nu se sfiește să-i blocheze pe rețelele de socializare. Mihaela Rădulescu spune că blochează zilnic zeci de internauți.

„Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze…, „bărbați“ care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare. Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje”, a scris Mihaela Radulescu într-un mesaj, pe pagina sa de Instagram.

Vedetea a mai precizat că nu o interesează opiniile negative ale oamenilor sau vorbele care o supără.

„Nu știu cum fac ei, dar eu blochez tot ce mișcă în direcția negativă, tot ce e jignire sau critică stupidă față de mine sau față de oameni pe care-i prețuiesc. N-am chef de oameni răi sau proști. N-am timp să le explic și nici vreo pornire de-ai aduce pe o cale mai bună. Îi blochez și pe cei care le dau like celor care mă atacă în vreun fel sau altul. N-am nevoie de o participare „democratică“ în casa mea, nu mă interesează nici opiniile negative și nici părerile care mă irită, nu vreau urmăritori cu orice preț”, a adăugat vedeta de televiziune.

Mihaela și-a încheiat postarea într-o manieră pozitivă, sugerându-le tuturor femeilor să se suțină unele pe altele și să nu tolereze comportamentul jignitor al bărbaților.

Citeşte şi: De ce nu-și mai vorbesc Iulia Albu și fosta soție a lui Cristi Borcea de ani buni

Citeşte şi: Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit? „Pozele cu George au dispărut..”

Citeşte şi: Sore are o relație specială cu fiica sa. Iată ce i-a mărturisit Erin de curând. E de-a dreptul adorabilă!

Citeşte şi: Cât costă ținuta purtată de Klaus Iohannis de Ziua Marinei. Cătălin Botezatu i-a analizat alegerea vestimentară

„Și-acum să continuăm să ne zambim unii altora, să ne inspirăm reciproc, să ne susținem unele pe altele, dragi FEMEI puternice și să nu tolerăm în jurul nostru bărbați „mici“ și needucați. Fără curățenie constantă, se adună prea multă mizerie. Chiar și umană. Va iubesc pe cei care mă inspirați zilnic și va mulțumesc că dați câte un semn de drag, când gândim la fel”, a încheiat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și secretle ei de frumusețe la 52 de ani

Vedeta a povestit în urmă cu câteva săptămâni care sunt tratamentele la care ea apelează pentru a avea un fizic perfect.

“Eu îmi fac foarte des tratamente intravenoase. Eu nu-mi pun pe față nu știu ce creme cu retinol. După părerea mea, cremele cu nu știu ce colagen și vitamine, puse pe față, nu-mi fac nimic. Dar tot ce-ți pui în venă, intră mult mai repede în sistem și rezolvă. Îmi fac supradoză de vitamina C, de magneziu, de calciu, de fier, dar mi le fac regulat. Adică eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere. Mănânc mere, mănânc legume, fructe, dar mă duc și bag și câte o vitamină. Vitaminele astea intravenoase au avantajul că se văd la față, se văd la păr, îți dau o strălucire pe care nu prea ai de unde să o ai din altă parte”, a spus ea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter