Mihaela Rădulescu, idilă cu unul dintre membrii cabinetului Ponta III?

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Luni, 02 august 2021, 09:35

Mihaela Rădulescu ar fi fost îndrăgostită în tinereţe de unul dintre miniştrii care compun astăzi cabinetul Ponta III. Este vorba despre actorul Bogdan Stanoevici, care în prezent deţine portofoliul Românilor de Pretutindeni.
Dezvăluirea a fost făcută într-un comentariu de satiră al jurnalistului Răzvan Boanchiş. Conform omului de presă, diva de la Monaco ar fi fost îndrăgostită în tinereţe de actorul Bogdan Stanoevici, care a fost numit de Victor Ponta ministru pentru Românii de Pretutindeni, în urma celei de-a treia remanieri guvernamentale.

„Pleiboiul demolat Stanoevici – Ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni. De ce nu? Când avea 20 de ani, monegasca din Piatra Neamţ, Mihaela Rădulescu, s-a îndrăgostit de acest actor. Astăzi, nu-l mai place. Nu pentru că Stanoevici a îmbâtrânit, ci pentru ca a rămas sărac”, a comentat Boanchiş.

Bogdan Stanoevici, născut pe 22 ianuarie 1958, la Bucureşti, este un actor român. Este absolvent al IATC I.L. Caragiale, promoţia 1982. În mai 1989 s-a stabilit prin căsătorie în Franţa, dar a revenit în România în 2011.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter