Mihaela Rădulescu: „Primul meu job a fost ca șofer de taxi”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 18 decembrie 2020, 15:21
Mihaela Rădulescu este astăzi una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, iar faima sa a depășit deja hotarele țării grație relației pe care o are cu Felix Baumgartner, sportivul austriac cunoscut în lumea întreagă ca fiind primul care a sărit din stratosferă. 

Ei bine, Diva de Monaco, așa cum este numită în prezent, nu a avut dintotdeauna o viață lipsită de griji, ba mai mult, în tinerețe s-a confruntat din plin cu problemele financiare. Astfel, pentru a se putea întreține, Mihaela Rădulescu a dezvăluit la emisiunea Vorbește lumea de la Pro Tv că fost șofer de taxi: “Primul meu job a fost șofer de taxi. Mi-am luat mașină și am fost șofer de taxi. Fără acte pe vremea aia. Mă rog, era imediat după Revoluție. Acela a fost primul job pe care l-am luat ca să îmi plătesc chiria la București” – a mărturisit Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de peste 3 ani și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizz. În prezent, Mihaela locuiește la Monaco, alături de fiul său, Ayan, în vârstă de 15 ani, pe care-l are din căsătoria cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Citește și – Mihaela Rădulescu mai vrea un copil, însă nu și Felix Baumgartner. Care este motivul

Citește și – Felix Baumgartner a publicat o fotografie cu Mihaela Rădulescu goală în cadă

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter