Dani Oțil, dezvăluiri despre începutul relației cu Mihaela Rădulescu

De Unica.ro, pe

Invitat în podcastul „La Fileu”, găzduit de Speak (35 de ani), Dani Oțil (41 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre începutul relației cu Mihaela Rădulescu (52 de ani). Dani și Mihaela au format un cuplu timp de 6 ani. Fosta pereche s-a cunoscut în iulie 2008, când prezentatoarea a fost invitată în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre spectacolul pirotehnic „Bucharest Golden Nights”, spectacol pe care îl regiza la vremea aceea.

Dani Oțil, dezvăluiri despre începutul relației cu Mihaela Rădulescu

„Cred că sunt primul om care și-a donat fotografiile real pentru o cauză nobilă. În perioada în care am fost cu Mihaela, care evident a fost un mare boost de imagine pentru mine, pentru că eram un mucos de 28 de ani care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână, așa zicea ea. Tot timpul zicea: «Dani, eu sunt atât de bătrână încât trebuie să-ți căutăm o nevastă». Asta când eram împreună în vacanță”, a povestit Dani Oțil.

„Mă rog, am cerut tuturor organizațiilor să-mi trimită tricouri cu site-urile lor, cu numerele lor de telefon, pentru că eram fotografiat de paparazzi. Apoi am început să nu mai apar în reviste”, a completat. „Nu aveau poze în doi (n.red.: cu el și Mihaela) de aproape. Așa că am zis să folosim pozele în favoarea noastră”, a mai spus.

„Sâmbătă dimineața am zis că ne vedem la o benzinărie. Erau cel puțin 5 publicații, toți erau interesați de poveste. Le-am zis, dacă sunt de acord, să meargă cu noi la Hospice Casa Speranței de la Brașov, exista doar la Brașov atunci. Am oprit și vedeam real mașinile cu paparazzi cum se adunau și nu venea nimeni”, a adăugat.

„Țipam la ei, le-am zis: «Ne ținem de mână, ne pupăm aici, facem ce vreți, dar ieșiți de după pompe». Nu le plăcea că am luat mirajul secretului, enigma. (…) Am luat un singur băiat cu noi. Nu le plăcea ideea. Am fost și ne-am făcut treaba și am donat pozele”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce soacră frumoasă are Dani Oțil! Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru mama ei

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul. Primele fotografii de la eveniment

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

În același interviu, Dani a spus că a „uitat” să o invite pe Mihaela Rădulescu la nunta lui. Prezentatorul TV s-a căsătorit pe 15 mai 2021 cu modelul Gabriela Prisăcariu. Perechea s-a logodit în Mexic, în ianuarie 2020, și are împreună un fiu, Luca Tiago, născut pe 11 septembrie 2021.

„Am uitat să o invit la nuntă. Are plicul pregătit. Eu am făcut o nuntă cu 30 de persoane. Dar o să o chem când fac nunta mare. O invit atunci. E singura mea șansă să câștig bani de la Pro TV”, a glumit prezentatorul TV.

Dani și Mihaela au devenit un cuplu înainte ca prezentatoarea să divorțeze de al treilea soț, Elan Schwartzenberg. Mihaela a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior. Din ultimul mariaj, Mihaela are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani).

Din anul 2014, Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani). Pe 22 octombrie 2021, perechea a aniversat 8 ani de relație.

Deși sunt împreună de 8 ani, Mihaela și Felix nu-și doresc să-și oficializeze relația. „Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească”, a declarat Mihaela Rădulescu în emisiunea „Vorbește Lumea”.

„Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a încheiat prezentatoarea.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter