Mihaela Rădulescu, dezvăluiri din culisele show-ului „Ferma”: „Este un ridicol sublim”

De Mădălina Manole, pe
Mihaela Rădulescu a făcut dezvăluiri din culisele show-ului "Ferma". Prezentatoarea emisiunii de la Pro Tv a povestit că și-a distrus hainele de firmă cu care venise pregătită pentru filmări, însă nu regretă, ci din contră, se amuză foarte tare de situațiile inedite prin care trebuie să treacă.

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 49 de ani, își etalează ținutele scumpe în cadrul show-ului „Ferma”, însă există și un risc, după cum ea însăși povestește: „Filmăm mult mai mult decât vedeți voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din cașmir, pe care au luat-o cameristele din greșeală la spălat și din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap. Am răcit cumplit, cu febra 42, ceva ce n-am avut în viața mea, dar, iată, adun povești de spus la gura sobei. Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu… O țin pe mămăligă și păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile.” 

Mihaela Radulescu la Ferma

„Hainele și încălțările sunt prea elegante pentru locul în care ne aflăm – când s-a discutat stilul meu vestimentar, producătorii m-au vrut… o apariție, chiar și în satul ăsta izolat. Mi-a plăcut ideea și abia aștept să mă vedeți în secvența în care mulg vaca cu o bluză de mătase albă, cu volănașe, palton Chanel și ce mai aveam pe mine. E un ridicol sublim, am râs cu lacrimi, toată echipa și concurenții… „, – a declarat Mihaela Rădulescu, conform perfecte.ro.

Mihaela Radulescu la Ferma

Mihaela Rădulescu a povestit, în exclusivitate, pentru Revista Unica cum și-a făcut bagajul pentru cele 80 de zile de filmare, o situație nemaîntâlnită până acum în întreaga sa carieră, iar cu această ocazie a dezvăluit și amănunte mai puțin știute din relația sa cu Felix Baumgartner, dar și cu fiul său, Ayan. Vezi aici mai multe imagini cu Mihaela Rădulescu de la „Ferma”.

Sursă foto: Pro Tv, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter