Michael Flatley a vorbit despre lupta cu cancerul care i-a schimbat viața: „Nu voi uita niciodată”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:39
Michael Flatley, fondatorul „Lord of the Dance”, a vorbit pentru prima dată despre melanomul ce i-a fost descoperit în anul 2003, un diagnostic care aproape i-a încheiat cariera.

Acum, Flatley, în vârstă de 60 de ani, a afirmat că această luptă cu boala i-a schimbat viața.

Nu voi uita niciodată. Mă aflam în Peninsula Hotel din Beverly Hills iar doctorul m-a sunat să îmi spună că are vești proaste, că am un melanom malign. Am spus: dar nu este atât de serios. Nu îmi amenință viața, nu?”, a povestit starul la BBC Radio 2.

Mi-a spus să mă urc în mașină și să merg să îl văd deoarece trebuie să mă opereze d eurgență. M-am gândit: Asta este. Aș putea muri. Nu uiți așa ceva. Până la urmă operația a fost un succes. Trebuie să mai merg din când în când la control, dar sunt ok”, a continuat el.

Michael Flatley a vorbit despre lupta cu cancerul care i-a schimbat viața: „Nu voi uita niciodată”

Iar valoarea prietenilor, valoarea celor dragi – dintr-o dată, lucrurile materiale au dispărut în trecut. Arta mea și oamenii cu care îmi petrec timpul sunt ceea ce contează”, a precizat Michael.

Flatley a mai declarat în urmă cu ceva timp pentru Daily Mail că trupul său slăbit i-a terminat cariera.

Mereu am dureri. Sunt în agonie, În fiecare dimineață, săraca mea soția, Niamh, trebuie să fie martoră la felul cum încerc să îmi îndrept spatele și îmi împing picioarele pentru a începe să merg”, spunea atunci vedeta.

Mi-am distrus trupul cu dansul. Nu pot spune că nu am fost avertizat și că nu am iubit fiecare minut în care m-am adus în starea asta. Dar fizic sunt distrus. Am un os rupt de mai multe ori la piciorul drept care se rupe singur în mod spontan. Tendoanele mele sunt distruse, la fel și două vertebre, T1 și T6”, a explicat el.

Timp de zeci de ani, Flatley și-a asigurat picioarele pentru suma de 40 milioane lire sterline (44 milioane euro).

Nu mai sunt. Este o sumă diferită, dar este greu să convingi pe cineva să asigure aceste picioare”, a mai spus Michael Flatley.

Pentru o perioadă lungă de timp, el a apelat la injecții cu cortizon pentru a-și putea continua spectacolele, însă medicul i-a spus că nu mai vrea să i le facă deoarece colana sa vertebrală va ceda. Așa că a apelat la un alt medic și și-a făcut mai multe injecții.

Dar ajungi la un punct în care nu o mai poți face”, a încheiat dansatorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter