Michael Buble nu se mai retrage din muzică. Ce surpriză le-a pregătit fanilor

De Oana Dinu, pe
La mai puțin de o lună de când a anunțat că va renunța la cariera sa muzicală, Michael Buble se răzgândește și mai mult de atât, începe un nou turneu mondial pentru promovarea celui mai recent album.

Michael Buble a anunțat la jumătatea lunii trecute faptul că se va retrage din muzică și nu va mai acorda niciun interviu, după ce fiul său, Noah, în vârstă de 5 ani, a fost diagnosticat cu o boală extrem de gravă: cancer la ficat. Micuțul este în remise, dar lupta pe care toată familia a fost nevoită să o ducă pentru a îi salva viața și-a pus amprenta asupra cântărețului canadian. Acesta declara în octombrie că boala fiului lui l-a schimbat mult: „Am vrut să mor atunci când am auzit că Noah este bolnav” a spus Michael Buble.

Artistul este căsătorit cu actrița argentiniană Luisana Lopilato din 2011 și au împreună trei copii: Elias, Vida Amber Betty și Noah.

Michael Buble va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame

Câștigător a patru premii Grammy, cu peste 70 de milioane de albume vândute, Michael Buble va lansa pe 16 noiembrie 2018 albumul „Love”, al cărui turneu de promovare va începe pe 13 februarie 2019 și va cuprinde 36 de evenimente, conform DailyMail.

„Am făcut albumul perfect” mărturisea artistul în vârstă de 43 de ani despre noul său album.

Cântărețul a mărturisit că o sesiune improvizată de cântare cu trupa sa de acum un an l-a convins să continue. Buble a spus că nu a fost vorba de o decizie luată doar pentru că fiul său s-a vindecat: „În primul rând, simt o recunoștință mai profundă decât pot să explic pentru milioanele de oameni din toată lumea care s-au rugat pentru noi și care ne-au arătat compasiune. Acest lucru mi-a dat încredere în umanitate” a explicat Buble.

„În al doilea rând am ales să fac asta pentru că iubesc muzica și simt că pot continua moștenirea idolilor mei. Și în al treilea rând, pentru că, dacă lumea se sfârșește, și nu mă refer doar la iadul meu personal, ci și la dezordinea politică în America și dezbinarea Europei, nu există un moment mai propice pentru muzică”a mai spus artistul.

Tot pe 16 noiembrie, Buble va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame, în cadrul unei ceremonii la care vor participa, printre alții, prezentatorii David Foster și Priscilla Presley.

Citește și: 

Cheryl Cole a revenit pe scena muzicală după trei ani

Chris Martin s-a simțit „complet inutil” după despărțirea de Gwyneth Paltrow

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter