Michael Buble, declarații emoționante despre lupta fiului său cu cancerul

De Oana Savin, pe
Michael Buble a făcut mai multe declarații emoționante despre lupta fiului său, Noah, cu cancerul la ficat. În timpul difuzării unui filmuleț despre Noah, cântărețul a părăsit platoul.

Artistul canadian a părăsit studioul în timpul unui interviu în care vorbea despre fiul său în vârstă de cinci ani care acum se află în remisie.

Buble și-a explicat acțiunea: „Am plecat când ați difuzat totul despre fiul meu deoarece este oribil, doare”.

Artistul a dezvăluit diagnosticul lui Noah în anul 2016 și de atunci a fost deschis cu privire la experiența prin care a trecut alături de familia sa.

Am trecut prin atât de multe momente dificile și ne-am confurntat cu asta și a acum a trebuit să răspund la întrebări și este bine să nu mă uit în trecut sau în viitor și să fiu bucuros pentru viață alături de familia mea și băiatul meu și totul”, a afirmat Michael Buble.

Am vrut să fug și să mă concentrez pe lucrurile bune”, a precizat cântărețul canadian.

În timpul interviului, artistul în vârstă de 43 de ani a explicat că el și soția sa, Luisana Lopilato, băiatul lor de doi ani Elias și fetița Vida, care are trei luni, evită să se scufunde în trecut.

Când treci prin astfel de lucruri care sunt atât de dureroase, sunt două tipuri de durere. Există o durere din care ai de învățat și o durere inutilă”, a mai spus Buble.

Înveți multe despre viață, despre ceea ce este important și ce contează și încetezi să mai transpiri pentru lucruri mici deoarece realizezi că majoritatea lucrurilor sunt lucruri mici”, a subliniat vedeta.

Starul a susținut că deși „nu era ok” a trebuit „cumva să țină familia unită și pozitivă”, dar când a aflat că Noah a câștigat lupta cu cancerul, a căzut.

Este atât de greu să înțelegi acest lucru. Evident, am primit diagnosticul și asta a fost, viața mea se terminase. La început, ei (n.r. medici) au spus că nu este deloc bine așa că ar trebui să luăm fiecare zi pe rând”, a continuat el.

Nu eram ok. Când totul a început am devenit puterea de care aveam nevoie să ne ridicăm cumva. Când s-a terminat chimioterapia și ne-au zis că este bine, am căzut. Soția mea m-a ridicat”, și-a amintit cântărețul.

Acum are cinci ani și îi spun: Superman este uimitor, dar este fals, nu este real. Tu ești eroul meu, supereroul meu”, a mai spus artistul.

Citește și: Tom Hardy a primit titlul de Comandant al Celui mai Excelent Ordin al Imperiului Britanic 

Citește și: Actrița Heather Locklear a fost internată la psihiatrie 

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter