Mica de la Abracadabra a murit

De Sandra Sarbu, pe Ultimul update Miercuri, 11 august 2021, 11:29

, s-a stins din viaţă joi după-amiază, la doar 31 de ani, anunţă ŞtirileProTv.
Mica a fost diagnosticată cu ciroză hepatică şi a stat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Fundeni din Capitală. Medicii au fost încă de la început rezervaţi în cazul ei, nu i-au dat mari şanse de supravieţuire, iar un transplant de ficat a fost exclus. Chiar şi aşa, moartea Micăi a survenit ca un şoc.
Potrivit managerului spitalului Fundeni, Dr. Carmen Orban, Michaela Niculescu a murit din cauza unei hemoragii digestive masive, cu ruptură esofagiană: „Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu două săptămâni„, a declarat pentru Mediafax.
Cu câteva ore înainte să se stingă din viaţă, părinţii Micăi au chemat un preot ca tânăra să se poată spovedi şi împărtăşi.
Ieri s-a simţit mai bine
Pentru câteva momente, miercuri, Mica s-a simţit mai bine, a fost trezită din coma indusă şi i-au fost scoase tuburile.
Mica se simte mai bine, nu mai e intubată şi chiar a deschis ochii pentru câteva momente„, a declarat, pentru Libertatea, Marian Râlea, fostul coleg de platou al Micăi. Din păcate, el nu a fost lăsat s-o vadă în spital atunci când a fost s-o viziteze.
Mica de la Abracadabra a murit
Nu a vorbit despre boala sa
Ea ştia de mai bine de un an de boala sa, însă a păstrat secretul pentru ea. Tot din acest motiv a refuzat să îşi facă un iubit, scrie Libertatea.
Abia la începutul acestui an am aflat că Mica suferea de o boală atât de grea, atunci când ea a postat pe site-ul de socializare un mesaj tulburător: „Nu m-am căsătorit cu cineva să-mi fie alături la bine şi la greu, ci m-am căsătorit cu boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar”.
Mica de la Abracadabra a murit
Michaela Niculescu a făcut parte din echipa „Abracadabra”  timp de 10 ani, începând cu anul 1991. Ulterior, tânăra a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter