Mesajul Mihaelei Rădulescu pentru Dani Oțil înainte de a deveni tată

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 septembrie 2021, 10:44

Dani Oțil (40 de ani) urmează să devină tată pentru prima oară în această tomană. Matinalul de la Antena 1 și soția sa, Gabriela Prisăcariu (28 de ani), așteaptă primul lor copil și sunt foarte nerăbdători să intre în rolul de părinți.

„Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…) Suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi. Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, mărturisea Gabriela, în luna martie a acestui an.

Fosta iubită a vedetei de la Antena 1, Mihaela Rădulescu (52 de ani) a transmis un mesaj cu privire la vestea că Dani va deveni tată pentru prima dată. Chiar dacă s-au despărțit de mai bine de 7 ani, Mihaela și Oțil au rămas în relații amiabile.

Citeşte şi: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță scurtată din cauza bebelușului. „Nu aș fi crezut niciodată”

Citeşte şi: Cătălin Măruță, despre conflictul cu Alexandra Stan: „Mă deranjează oamenii care nu sunt corecți”

Citeşte şi: Kate Winslet se machiază diferit în perioada menstruației. De ce face acest lucru

Citeşte şi: Din ce cauză se operează Chef Florin Dumitrescu an de an: „Suntem mulți baieți cu problema asta!”

Acum, că Dani Oțil este pe punctul de a deveni tătic, Mihaela Rădulescu a precizat că se bucură enorm pentru el și că este de părere că va fi un părinte minunat.

“Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit ciao.ro.

Mihaela și Dani s-au cunoscut în 2008, după ce vedeta a divorțat de cel de-al trilea soț, Elan Schwartzenberg. Relația dintre Rădulescu și Oțil a durat șase ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter