Mesajul lui Natanticu despre Bianca Drăgușanu și sora ei, foste concurente în Asia Express: „Ele nu se…”

Ultimul update Luni, 01 noiembrie 2021, 13:24

În lupta pentru a câștiga emisiunea „Asia Express”, concurenții sunt nevoiți să facă compromisuri pentru a face față probelor de foc. De-a lungul celor patru sezoane, unii dintre ei au clacat și au renunțat să mai continue drumul spre premiul cel mare.

Cosmin și Eliza Natanticu au rămas una dintre cele șase echipe care fac parte din Asia Express: Drumul Împăraților, sezonul patru. În cadrul podcastului produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu), Cosmin Natanticu a vorbit deschis despre experiența din Turcia și Georgia. Pentru că emisiunea s-a desfășurat pe timp de pandemie, concurenților le-a fost mult mai dificil să găsească mâncare și cazare pentru a se odihni. În sezoanele trecute, oboseala și stresul și-au spus cuvântul în cazul unora dintre participanți.

„A fost la un moment dat când, printre concurenți, erau și Bianca Drăgușanu cu sora ei. Ele nu se așteptau să fie atât de greu, oamenii de acasă cred că totul e făcut la montaj. Și Bianca a dat de greu, că trebuie să care, că trebuie să te milogești, că sunt oameni care te refuză. La un moment dat, a zis că nu mai poate, că e o prostie, că vrea să plece. Gina, care prezenta atunci, le-a înlocuit cu fetele care trebuiau să plece acasă pentru că fuseseră eliminate (n.r. Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani). Eu personal aș fi acceptat asta”, a povestit Natanticu la podcast.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter