Mesajul lui Laurențiu Reghecampf cu ocazia aniversării fiului său Luca

De Unica.ro, pe

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf (46 de ani), Luca, a împlinit 21 de ani pe 15 martie 2022. Cu ocazia aniversării acestuia, antrenorul a publicat în mediul online un mesaj în dreptul mai multor fotografii. Luca este fiul lui Laurențiu din primul său mariaj cu Mariana Pfeiffer.

Antrenorul mai are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto, din fostul mariaj cu Anamaria Prodan (49 de ani). Fostul cuplu s-a separat în vara anului 2021, după 13 ani de mariaj.

În prezent, Laurențiu formează un cuplu cu o tânără care-l va face tată pentru a treia oară. Corina (30 de ani) va da naștere unui fiu în primăvara anului acesta.

Mesajul lui Laurențiu Reghecampf cu ocazia aniversării fiului său Luca

„La mulți ani, Luca! ❤️🥳🔥”, a scris Laurențiu Reghecampf în dreptul mai multor imagini cu Luca și cu Bebe.

„Am stat 4 ani în Emirate cu Luca și Bebe, amândoi fiind la școală acolo. Luca a terminat liceul în Emirate, iar acum este la facultate în București. Pe Bebe l-am înscris la Școala Americană”, povestea Laurențiu Reghecampf în februarie 2022, în podcastul „Acasă la Măruță”.

La rândul ei, pe contul personal, în dreptul unei imagini cu Luca și Bebe, Anamaria Prodan a scris: „La mulți ani, băiatul meu frumos, deștept, minunat! ❤️ Te iubim fără marginele!”. „Te iubesc, bro ❤️”, a comentat Luca.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

„Am patru copii. Am patru pentru că Luca este băiatul meu. Pe Luca de la 4 ani jumate, 5, îl cresc. Au crescut toți copiii. Eu nu realizez și îi țin în brațe, îi smotocesc. Eu îi consider pe toți copiii mei mici”, povestea Anamaria Prodan în trecut.

Din prima căsnicie cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Anamaria are pe unul dintre umeri un tatuaj cu Laurențiu și copiii ei, Bebe, Rebecca și Sarah. „Așa va rămâne toată viața. O să trebuiască să-l fac pe Luca”, spunea impresara în octombrie 2021, în emisiunea „La Măruță”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter