Laurențiu Reghecampf, chemat în România în urma unei plângeri penale făcute de Anamaria Prodan

De Unica.ro, pe

Scandalul de divorț dintre Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) este pe cale să ia amploare. Antrenorul ar fi fost chemat “de urgență” în țară pentru a se prezenta la audieri, în urma unei plângeri penale făcute de Anamaria Prodan, ce vizează sustragerea bunurilor comune ale familiei, notează click.ro. Reghecampf este în Azerbaidjan, unde antrenează echipa Neftchi Baku.

Joi, 29 septembrie, Reghecampf și Prodan vor trebui să fie la Tribunalul Buftea pentru soluționarea divorțului.

Anamaria Prodan a declarat că este nerăbdătoare ca divorțul să ia sfârșit cât mai repede.

Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu, însă, știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul – a spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată mai sus.

La procesul de divorț urmează să se soluționeze și problema pensiei alimentare pe care Reghecampf trebuie să i-o plătească fiului său și al Anamariei Prodan. În urmă cu câteva luni, Prodan s-a declarat nemulțumită de decizia judecătorilor cu privire la suma lunară pe care antrenorul trebuie să i-o dea pentru creșterea lui Bebeto, cum îl alintă pe Laurențiu Jr. Judecătorii au stabilit o cotă fixă lunară de 2.000 de euro și nu o treime din salariul fostului soț.

Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!  Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Citeşte şi: Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian pe platourile de filmare. Dezvăluirile artistei

Citeşte şi: Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, despre criza energetică: „Nu mă interesează facturile, pot veni oricât!”

Citeşte şi: Starea lui Alexandru Arșinel se înrăutățește. Actorul este la ATI, intubat și ventilat mecanic

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragicomic! Din toate punctele de vedere.  Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!  Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate – a declarat Prodan, în iulie.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter