Protecția Copilului, anchetă după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

De Unica.ro, pe

Protecția Copilului a intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Fiul acestora, Laurențiu Jr. ,în vârstă de 14 ani, ar fi asistat la bătaia dintre părinții săi, motiv pentru care autoritățile au deschis o anchetă.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unei scene extrem de violente vineri, 23 septembrie. Cei doi s-au luat la bătaie în plină stradă și au ajuns la Secția de Poliție din Snagov. În urma incidentului, aceștia au cerut ordine de restricție. Judecătorii au stabilit au dat sentința în favoarea fiecăruia, astfel că nu au voie să se apropie unul de celălalt timp de câteva luni.

Protecția Copilului, anchetă după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Protecția Copilului s-a autosesizat cu privire la scandalul dintre Anamaria Prodan și fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. În temeiul legii privind protecția și promovarea drepturilor copilului, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov a demarat o anchetă după ce fiul celor doi foști parteneri de viață ar fi văzut imaginile cu bătaia dintre părinții lui. Asistenții sociali ar fi făcut deja o vizită la domiciliul minorului.

Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 republicată, se arată într-o adresă transmisă de Protecția Copilului, potrivit playsport.ro.

Citește și: Gina Pistol, schimbare surprinzătoare de look. A stat opt ore la salonul de înfrumusețare

Experiență de coșmar după o vizită la cosmetică. „Când m-am privit în oglindă nu mi-a venit să cred”

Anunțul făcut de Andreea Bănică pe rețelele de socializare: „Eu care credeam că nu mă dărâmă nimic”

Hilary Swank este însărcinată cu gemeni. Actrița are 48 de ani

Anamaria Prodan, declarații cutremurătoare despre fiul ei: „Copilul tremură încontinuu”

După ce videoclipul cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost publicat publicat în mediul online și a devenit viral, impresara a dezvăluit că imaginile au avut un puternic impact emoțional asupra fiului său, Laurențiu Jr., în vârstă de 14 ani.

Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie, ar fi declarat Anamaria Prodan în urmă cu câteva zile, potrivit realitatea.net.

Avertismentul transmis de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a transmis, potrivit playsport.ro, că va face toate demersurile necesare pentru ca fiul ei să nu mai fie subiect de presă.

Am făcut notificare la toate instituțiile, începând cu CNA, să nu se mai pomenească absolut nimic din ceea ce ar putea să-mi distrugă copilul. Nimeni nu are dreptul să mai scrie absolut nimic. Acest subiect nu e de interes național, nu este problema nimănui, iar faptul că suntem persoane publice nu dă dreptul nimănui să-mi distrugă copilul din toate punctele de vedere.

Dacă publicațiile vor continua să facă acest circ mediatic, vor fi date în judecată, cu dovezi despre cam ce trăiește copilul meu. Și voi merge până la capăt să schimb și legea în România dacă va fi nevoie, a transmis impresara.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter