Fiul Anamariei Prodan l-a cunoscut pe presupusul iubit al impresarei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 august 2022, 10:42

Anamaria Prodan (49 de ani) s-a afișat în ultima vreme în repetate rânduri în mediul online alături de medicul estetician Ibrahim Ashary. Recent, fiul impresarei l-a cunoscut pe Ashary, presupusul ei nou iubit. Laurențiu Junior (13 ani) este fiul Anamariei din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf (46 de ani). Impresara și antrenorul s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de căsnicie.

Ibrahim Ashary este unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi plasticieni din Dubai. Bărbatul este considerat expert mai ales în rinoplastie și lifting facial. În plus, a contribuit la dezvoltarea unei tehnici de înfrumusețare la modă în prezent, „Ashary Thread Lift Technique”, un lifting facial mai puțin costisitor și mai puțin invaziv. Ibrahim Ashary este absolvent al Universității din Tubingen, Germania, și are o experiență de peste 15 ani în chirurgia plastică, potrivit imcas.com.

Fiul Anamariei Prodan l-a cunoscut pe presupusul iubit al impresarei

„Te iubesc, prietene! Eu și familia mea te iubim și te respectăm enorm pentru ce ești ! Om minunat! Ceva de vis vom face în România în curând!!! #celmaibundoctor #îmiiubescprietenii”, a scris Anamaria Prodan în dreptul unei imagini cu Ashary și cu fiul ei.

În ciuda speculațiilor, Anamaria nu a confirmat, până în prezent, că ar forma un cuplu cu medicul estetician. Impresara a decis să nu vorbească despre relațiile sale până ce divorțul de Laurențiu Reghecampf nu se va încheiat.

De când s-au separat, impresară și fostul antrenor al Universității Craiova s-au atacat constant. Cel mai recent, Anamaria l-a acuzat pe Laurențiu că are datorii la ea. Mai mult decât atât, impresara susține că antrenorul nu i-a plătit pensia alimentară a fiului lor și este revoltată că instanța a stabilit o cotă fixă de 2.000 de euro lunar și nu o treime din salariul lui de antrenor.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Se va căsători Laurențiu Reghecampf cu iubita lui, Corina? Cuplul are împreună un fiu, Liam

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre trecutul iubitei lui: „Foarte multe informații sunt false”

Citește și: Ce cadou impresionant a primit Anamaria Prodan: „Mi-a făcut o așa surpriză plăcută…”

Citește și: Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

În iunie 2022, Laurențiu a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani cu Neftchi Baku, locul doi în ultimul sezon al campionatului din Azerbaidjan, după rezilierea contractului cu Universitatea Craiova. Antrenorul are un salariu de aproape trei ori mai mare decât cel primit la Universitatea Craiova. Astfel, va încasa o sumă de 40.000 de euro pe lună, comparativ cu 15.000 de euro. La Neftchi, Laurențiu va încasa în jurul a 480.000 de euro pe sezon.

Antrenorul mai are doi fii, Luca Reghecampf (21 de ani), din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, și Liam (3 luni), din actuala relație cu Corina Caciuc (30 de ani). La rândul ei, din primul mariaj, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (23 de ani) și Sarah (22 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter