Anamaria Prodan, declarații în lacrimi despre aventurile lui Laurențiu Reghecampf: „Mințea cu seninătate”

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de căsnicie, din cauza infidelității. Atât impresara, cât și antrenorul se acuză reciproc de infidelitate.

Anamaria susține că Laurențiu a înșelat-o cu actuala parteneră, Corina Caciuc (30 de ani), alături de care, în mai 2022, a devenit tată pentru a treia oară. La rândul său, Laurențiu susține că între Anamaria și antrenorul Dan Alexa ar fi fost ceva mai mult decât o prietenie.

Anamaria Prodan, declarații în lacrimi despre aventurile lui Laurențiu Reghecampf: „Mințea cu seninătate”

Recent, impresara a făcut declarații în lacrimi despre infidelitățile antrenorului.

„El trimitea copiii de acasă prin America doar să scape de ei. El căra banii și munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Mințea cu seninătate. Își bătea joc de absolut tot. Iar eu spuneam: «Tati, știi, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre». «Da, da, da, stai acolo! Nu e niciun fel de problemă». Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj, ca bărbat, să spui: «Eu m-am îndrăgostit de oricare». Acum aud că plângea în fața tuturor femeilor. Doamne, eu vomit!”, a povestit Anamaria Prodan cu lacrimi în ochi, în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Mama Anamariei, solista Ionela Prodan, s-a stins din viață în aprilie 2018, la vârsta de 71 de ani, răpusă de cancerul pancreatic, în ciuda eforturilor impresarei de a găsi tratamentul salvator.

„Mama mea l-a luat pe el din neant. Cum l-am luat și eu, fără nimic. Mama mea l-a crescut practic ca pe copilul ei. De multe ori mă dădea pe mine deoparte pentru Laurențiu Reghecampf. Când a fost în ultima perioadă, pe final de viață, și când eu în ultimul an am călătorit alături de mama mea în Cuba, în Mexic, în Turcia, în Germania, peste tot, ca să o salvez, el își făcea de cap cu o nenorocită”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Se va căsători Laurențiu Reghecampf cu iubita lui, Corina? Cuplul are împreună un fiu, Liam

Citește și: Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre trecutul iubitei lui: „Foarte multe informații sunt false”

Anamaria și Laurențiu au împreună un fiu, Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto. Pe 19 mai 2022, antrenorul a devenit tatăl unui al treilea fiu, Liam. Din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, antrenorul mai are un fiu, Luca (21 de ani). La rândul ei, din primul mariaj cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, Anamaria are două fiice, Rebecca (23 de ani) și Sarah (22 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter