Asiana Peng, replică la declarațiile mamei sale, după logodna cu Luca Reghecampf: „Eu nu vorbesc cu ea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 august 2022, 11:53

Asiana Peng și Luca Reghecampf s-au logodit recent, ceea ce a determinat-o pe mama fostei gimnaste să facă mai multe declarații publice. Revoltată, tânăra a reacționat.

Asiana și Luca formează un cuplu din vara anului 2021. „Asiana este împreună cu Luca și este foarte fericită cu el. Le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, declara mama Asianei, Silvana Peng, în august 2021.

Asiana Peng, replică la declarațiile mamei sale, după logodna cu Luca Reghecampf: „Eu nu vorbesc cu ea”

Recent, însă, Silvana și-a încălcat „promisiunea”, vorbind public despre relația Asianei cu Luca. Deranjată, Asiana a reacționat.

„Mi-a dat Dumnezeu așa mamă! Nu mă caracterizează! Avem 20 de ani, nu este vorba despre niciun soi de nuntă! Eu nu vorbesc cu ea. Ea zice că nu a primit nicio invitație, nu știu despre ce invitație e vorba! Eu știu din ce aluat este ea, e dusă în extrem. O zice că e o obligație. Ea este aspră, nu rezonăm, este total opusul nostru”, a spus Asiana Peng, pentru Click!.

„Mama are nebunii din astea. (…) Ei i se pare firesc, toți sunt strâmbi și ea e cea mai bună. Ea vrea musai să mă căsătoresc, suntem ca în poveștile din 1900! Ea pe Luca mereu l-a plăcut. Eu, din iulie, nu am mai vorbit cu ea, ea cu Luca rezonează, cu mine sau fratele meu nu e ok, decât dacă are nevoie de noi. E circ mare cu ea”, a completat.

„Îmi pare rău și mă doare că, involuntar, îi fac rău lui Luca și familiei lui. Înainte plângeam și mă învinovățeam pe mine. Nu am făcut nimic, m-am lăsat de gimnastică și mi-am văzut de școală. Am terminat școlile, acum vreau să-mi găsesc un rol în viață, nu să bâzâi”, a încheiat.

Luca este fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul mai are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani, din mariajul cu Anamaria Prodan. Fostul cuplu s-a separat în vara anului 2021. Între timp, Laurențiu a devenit tatăl unui al treilea fiu, Liam, alături de actuala iubită, Corina Caciuc.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Mama Asianei Peng, declarații tăioase la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Cum a reacționat antrenorul

Citește și: Anamaria Prodan, declarații în lacrimi despre aventurile lui Laurențiu Reghecampf: „Mințea cu seninătate”

Ce a declarat Silvana Peng?

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nuntă. Luca Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!”, a declarat Silvana Peng, pentru Click!.

„Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!”, a continuat.

„Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris. Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă! În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu banii și bunăstarea lor”, a conchis.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter