Ce face acum Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan

De Unica.ro, pe

Elena Fulgeanu, cunoscută drept Nuți, a ajuns în atenția publicului în urmă cu 10 ani, prin intermediul reality show-ului „Prodanca și Reghe”. Nuți este bona lui Laurențiu Junior (13 ani), fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, protagoniștii emisiunii difuzate de Euphoria TV.

Ce face acum Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan

Deși s-a speculat că Nuți ar fi părăsit România alături de iubitul ei, Anamaria susține că aceasta face în continuare parte din familia ei.

„Nuți este foarte fericită. Bebe este fi-su și nu se desparte de el. Și fetele sunt fetele ei. Dacă eu îl cert pe Bebe sau țip la el, Nuți plânge de se omoară. Doamne! Când mă vede nervoasă nu-mi zice nimic, cred că m-ar omorî atunci că țip la băiat”, a declarat Anamaria Prodan la începutul anului 2022.

În plus, bona Nuți ar fi petrecut Revelionul în vila Anamariei Prodan de la Snagov, alături de fiul acesteia.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre trecutul iubitei lui: „Foarte multe informații sunt false”

Citește și: Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Citește și: Se va căsători Laurențiu Reghecampf cu iubita lui, Corina? Cuplul are împreună un fiu, Liam

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de mariaj.

Pe 19 mai 2022, Laurențiu a devenit tată pentru a treia oară alături de iubita lui, Corina (30 de ani). Cuplul are un fiu, Liam. Antrenorul mai are un fiu, Luca (21 de ani), din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer. Din prima căsnicie cu fostul jucător de baschet Tibi Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (23 de ani) și Sarah (22 de ani).

Pentru Bebe, Laurențiu trebuie să plătească lunar o treime din salariul său. Laurențiu a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani cu Neftchi Baku, locul doi în ultimul sezon al campionatului din Azerbaidjan, după rezilierea contractului cu Universitatea Craiova din iunie 2022.

Potrivit GSP, antrenorul va avea un salariu de aproape trei ori mai mare decât cel primit la Universitatea Craiova. Astfel, va încasa o sumă de 40.000 de euro pe lună, comparativ cu 15.000 de euro. La Neftchi, Laurențiu va încasa în jurul a 480.000 de euro pe sezon.

Formația din Baku este a 6-a pe care Reghecampf o pregătește în afara țării, după Al-Hilal, Litext, Al Wahda, Al-Wasl și Al Ahli.

Foto: Libertatea.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter