Mesajul lui Alexandru Arșinel, la doi ani de la moartea actriței Stela Popescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 noiembrie 2019, 16:16
Stela Popescu s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2017. La doi ani de la moartea sa, Alexandru Arșinel nu a reușit să-și revină și cu atât mai puțin să o uite pe cea care i-a fost parteneră de scenă o viață întreagă.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 80 de ani, a făcut o declarație emoționantă despre Stela Popescu cu ocazia comemorării a doi ani de la decesul său subit. Reamintim că regretata actriță s-a stins din viață în urma unui accident vascular cerebral: „Au trecut doi ani de zile de când Stela nu mai este printre noi. Îmi lipseşte enorm! Şi ca parteneră de scenă, şi ca prietenă… Stela întodeauna va reprezenta o persoană căreia îi simţi lipsa atunci când nu mai este. Simt nevoia de a juca şi de a discuta cu ea, de a mă întâlni cu oameni vizavi de ceea ce a însemnat ea, un  adevărat stâlp al comediei româneşti”, – a declarat Alexandru Arșinel pentru Click!.

Prima reacție a lui Alexandru Arșinel fdupă ce Stela Popescu a murit

Alexandru Arșinel a rememorat un episod petrecut alături de marea doamnă a comediei românești, Stela Popescu: Un moment marcant pentru noi a fost prima întâlnire cu diaspora din Montreal, Canada, din februarie 1991, când într-o sală de 700 de locuri ne-au aşteptat 800 de oameni, care s-au sculat în picioare şi ne-au aplaudat minute în şir. Nu s-au mai oprit. Iar nouă, fiind primul turneu peste hotare, ne era teamă de cum vom fi primiţi. A fost un moment extraordinar şi ne aduceam de multe ori aminte despre el. Glumeam adesea, «îţi mai este frică?»”, – a mai spus Alexandru Arșinel pentru sursa citată.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter