Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital. Cum se simte actorul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 august 2022, 12:21

Alexandru Arșinel (82 de ani) a fost transportat ieri seară, 1 februarie 2022, la Spitalul Universitar, după ce chiar el a apelat la 112 fiindcă nu se simțea bine. Cadrele medicale ajunse la domiciliu au hotărât ca actorul să fie dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Universitar din București.

Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital. Cum se simte actorul

Alexandru Arșinel i-ar fi spus medicului că a avut un puseu de tensiune din cauza supărărilor, lucru care i-ar fi declanșat starea de rău. Ulterior, actorului i s-au recoltat probe pentru analize.

I s-au prelevat probe și pentru efectuarea unui test COVID-19, actorul așteptând în prezent rezultatul. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe au declarat că actorul este încă destul de confuz, dar că starea sa este stabilă, față de cum se prezenta atunci când a ajuns la spital, informează Antena 3.

În decembrie 2021, Alexandru Arșinel a suferit o intervenție chirurgicală la inimă la Spitalul „Monza” din București. „Mă simt mai binișor, binișor spus, pentru că încă nu mă simt în putere, sunt lipsit de putere. Sunt lipsit de ceea ce are Enache, de energie. Ușor, ușor, sper să mă pun pe picioare, iar în vacanța aceasta de la finalul anului și până în luna ianuarie sper să capăt și eu puțină forță”, declara Alexandru Arșinel anul trecut, pentru Click!.

„De când m-am externat, de la începutul lunii decembrie, nu am ieșit din casă decât de două ori, să schimb niște pași cu pământul. Nu sunt în stare să mă mișc ca lumea. A fost o cumpănă. Au fost câțiva ani grei pentru mine, cu transplantul renal și cu operația la inimă, cu implantul unui stent. Acum trag de viață că e frumoasă! Sper să mă fac bine, că sunt al dracului, nu mă las!”, a mai declarat Alexandru Arșinel.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Camelia Mitoșeru, despre internarea în spital: „Am văzut moartea cu ochii!”

Cum se înțelege soția lui Gabriel Cotabiță cu fiicele solistului din primul mariaj

Oana și Viorel Lis, fotografie de pe patul de spital. Cuplul are COVID-19

Actorul și soția lui au avut COVID-19 în aprilie 2021. În 2013, Alexandru Arșinel a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 a fost operat pe inimă, după ce a suferit un infarct. În noiembrie 2021, actorului i-a fost pus un stent pentru reglarea respirației înainte de operația la inimă. „Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, declara Alexandru Arșinel la începutul lunii noiembrie, potrivit Impact.

„Cele două tratamente, unul mai vechi, cel pentru buna funcționare a rinichiului, și cel mai nou, pentru îndepărtarea efectelor COVID-ului, nu se tolerează întotdeauna. Dar asta este, la 82 de ani nu poți să mai schimbi mare lucru. Mergi doar înainte!”, mai spunea actorul în urmă cu câteva luni.

„Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permiteți cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur și simplu, odată ce te-a luat în brațe, îți dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen. O dată sau de două ori, în funcție de indicațiile medicului”, mai spunea atunci.

Foto: Facebook; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter