Alexandru Arșinel, internat din nou în spital. Care este starea actorului

De Unica.ro, pe

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat o stare de rău. Medicii au decis să îl interneze.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Actorul a ajuns din nou pe mâna medicilor de la o clinică privată, după ce starea lui s-a înrăutățit în urmă cu câteva zile. Specialiștii au decis să-l interneze pentru a-i face investigații medicale amănunțite, potrivit Fanatik.

Alexandru Arșinel, probleme serioase de sănătate

Se pare că actorul are din nou probleme cardiace și este posibil să fie supus din nou unei intervenții chirurgicale, dacă tratamentul administrat de medici nu va funcționa. Alexandru Arșinel a participat în urmă cu câteva săptămâni la un eveniment în Botoșani, iar acest efort i-ar fi afectat sănătatea.

De-a lungul vremii, actorul s-a confruntat cu mai multe probleme medicale. În urmă cu 12 ani a suferit un transplant de rinichi și a avut mai multe operații la inimă. Anul trecut, Alexandru Arșinel a fost bolnav și de COVID-19.

Citește și: Oana Roman a dezvăluit că mama ei, Mioara Roman, a ajuns din nou la spital: „Nu se simțea bine”

Prima seară pe Insula Iubirii s-a încheiat cu un prim sărut neașteptat

LIVE UPDATE: Război în Ucraina

De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fiicele să locuiască cu mama lor, Alina Sorescu

Alexandru Arșinel, despre retragerea din teatru: „Nu sunt în regulă”

Recent, Alexandru Arșinel a făcut primele declarații și despre încheierea carierei de actor. Acesta a vorbit atunci despre probleme de sănătate care îl chinuie.

Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot, a dezvăluit actorul în luna aprilie, tot pentru sursa citată.

Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot.

Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct. Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac, a mai dezvăluit îndrăgitul actor de comedie.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter