Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital. „Toată lumea s-a mișcat cât mai repede”

De Unica.ro, pe

Alexandru Arșinel (83 de ani) a fost transportat recent de urgență la un spital din București, după ce a acuzat mai multe dureri. Asistentele din căminul de vârstnici în care actorul locuiește în prezent au contactat familia acestuia, care a luat ulterior decizia de a apela la ajutorul medicilor.

Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital. „Toată lumea s-a mișcat cât mai repede”

„După ce asistentele și persoanele care îl îngrijesc pe Arșinel au descoperit că maestrul se simțea rău, ar fi fost imediat contactată familia dânsului. Toată lumea s-a mișcat cât mai repede, ca actorul să fie dus la un spital central, unde să fie controlat și tratat”, au declarat surse apropiate actorului, conform Cancan.

Alexandru Arșinel a mai fost transportat de urgență la spital în mai 2022, iar din iunie locuiește într-un azil de vârstnici.

„Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel. Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu. Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui! Discutați cu fiii lui!”, a declarat unul dintre angajații azilului, pentru aceeași sursă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cât costă cazarea în vila de la mare a lui Alexandru Arșinel. Casa de vacanță a Stelei Popescu, de închiriat

În decembrie 2021, Alexandru Arșinel a suferit o intervenție chirurgicală la inimă la Spitalul „Monza” din București. Actorul și soția lui au avut COVID-19 în aprilie 2021. În 2013, Alexandru Arșinel a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 a fost operat pe inimă, după ce a suferit un infarct. În noiembrie 2021, actorului i-a fost pus un stent pentru reglarea respirației înainte de operația la inimă.

Alexandru Arșinel și-a pregătit retragerea din teatru: „Nu sunt în regulă”

După 60 de ani de carieră, Alexandru Arșinel a mărturisit că s-a gândit la retragerea din teatru.

„Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct. Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, a declarat actorul în primăvara anului acesta, pentru Fanatik.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter