Fiica Stelei Popescu a scos la vânzare câteva obiecte din casa actriței

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 martie 2022, 13:07

Rudele Stelei Popescu au hotărât să scoată la vânzare câteva dintre obiectele de colecție ale regretatei actrițe. Doina Maximilian, fata adoptivă a Stelei Popescu, a scos la vânzare, pe o platformă online de anunțuri, câteva obiecte din casa actriței. Este vorba despre un set de scaune din lemn, obiecte de mobilier vechi care au fost restaurate de mai multe ori de-a lungul anilor.

„Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate în stil Chippendalle, restaurate şi retapiţate cu motive vegetale specifice şi picioare de tigru. Tradiţiile naţionale nu se pierd. Setul a aparţinut regretatei artiste Stela Popescu” – este anunțul postat de Doina Maximilian în mediul online.

Pentru acest set de scaune, fata regretatei artiste a cerut suma de 1.000 de euro.

Casa Stelei Popescu este amenajată cu obiecte de mobilier vechi, transmise din generație în generație în familia sa. Toată averea Stelei Popescu i-a rămas fiicei adoptive, așadar Doina va decide în viitor dacă va mai vinde alte obiecte.

Doina Maximilian a spus, într-un interviu recent, că mama sa colecționa în special icoane, rame și fotografii.

Dacă ar fi după mine, m-aș fi retras. Dar nu se poate pentru că ea nu a fost numai a mea, ci a fost a tuturor. Mamei îi plăceau ramele, fotografiile, mereu se juca cu ele. Se vrea un fel de colț cu icoanele pe care le colecționa.

Am încercat să expun, să le fac accesibile, pentru că parte din acest proiect «Ușile deschise ale casei Stelei Popescu» este ca aceste obiecte care aveau valoare sentimentală, să fie cunoscute de cei care au admirat-o și iubit-o de prieteni, de amici – a spus Doina, pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Irina Rimes, mesaj emoționant despre război: „În primele zile nu puteam gândi”

Citeşte şi: Cui îi răspunde Regina Elisabeta de fiecare dată la telefon? Nimeni nu se aștepta la asta

Citeşte și: Alain Delon vrea să fie eutanasiat: „Mi se pare logic și natural!”

Citeşte şi: Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a cumpărat o mașină electrică de golf pentru a se putea deplasa

Stela Popescu s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 82 de ani. Marea actriță a suferit un accident vascular cerebral cu 12 ore îinainte ca fiica sa să-i găsească trupul neinsuflețit. Potrivit informațiilor din presă, averea Stelei Popescu, care i-a revenit fiicei, constă într-un bloc cu trei etaje în București, estimat la o valoare de 500.000 de euro, o vilă în Crevedia, de 220.000 de euro, o vilă în stațiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, un apartament pe Calea Moșilor, o casă pe Strada Thomas Masaryk, o casă în centrul Bucureștiului, estimată la 250.000 de euro, locul unde actrița a decedat plus atle câteva terenuri și un cont cu 300.000 de euro.

Stela a muncit pe rupte, n-a stat o clipă locului.  Casele le cumpăra pentru fata ei, Doina, care voia mereu alta și alta. Stătea cam doi – trei ani în câte una, apoi o convingea pe Stela să-i cumpere alta. Se temea ca mama ei să nu cheltuiască banii pe altceva sau să nu-i doneze pentru acte umanitare – a spus o sursă apropiată Stelei Popescu, în urmă cu ceva timp, relatează wowbiz.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter