Cine este Marilena, soția regretatului Alexandru Arșinel. Femeia a fost alături de actor 56 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 30 septembrie 2022, 15:17

Regretatul Alexandru Arșinel a fost căsătorit din 1968 cu Marilena, de profesie asistentă medicală, femeia care i-a fost alături până la ultima suflare. Alexandru și Marilena s-au cunoscut în 1966. De-a lungul anilor, actorul și-a ținut viața personală departe de atenția publicului, dar povestea lor de dragoste a fost una demnă de un scenariu de film.

La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns! – a scris actorul în cartea autobiografică „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, apărută în 2012, notează playtech.ro.

Doi ani mai târziu după această întâmplare, în 1968, Arșinel și Marilena și-au legat destinul în fața ofițerului de la Starea Civilă, iar nunta a avut loc într-un cămin.

Cine este Marilena, soția regretatului Alexandru Arșinel. Femeia a fost alături de actor 56 de ani

Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!

Din păcate, Marilena Arșinel a suferit un accident banal, în urma căruia  a rămas paralizată.

Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap. A fost la serbarea lui Rareș, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul.

Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria – a povestit Alexandru Arșinel pentru click.ro, acum trei ani.

Cine este Marilena, soția regretatului Alexandru Arșinel. Femeia a fost alături de actor 56 de ani
Marilena Arșinel

Citeşte şi: Adela Popescu, probleme cu copiii în Republica Dominicană. Ce a pățit după ce a angajat o bonă pentru cei mici

Citeşte şi: De ce s-a dus, de fapt, Laurențiu Reghecampf la vila din Snagov în ziua scandalului

Citeşte şi: Codin Maticiuc, declarație emoționantă de ziua iubitei sale: „Câteodată, prințesele se îndrăgostesc de balauri”

Citeşte şi: Luminița Anghel e dependentă de sportul stradal și parcurge zilnic 10 km: “Am fost atrasă în această cursă la început cu voia mea, pe parcurs a devenit un fel de hobby”/ EXCLUSIV

Suferințele soției l-au măcinat constant pe Arșinel.

Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident… suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată că moare altfel.

După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă – spunea Alexandru Arșinel,  acum câțiva ani, într-o emisiune televizată.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter