Alexandru Arșinel își pregătește retragerea din teatru: „Nu sunt în regulă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 10:44

Alexandru Arșinel a făcut primele declarații despre retragerea din teatru. În ultima vreme îndrăgitul actor s-a confruntat cu mari probleme de sănătate.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a trecut printr-o perioadă extrem de grea din punct de vedere al sănătății. În primăvara anului trecut a făcut COVID-19, iar în decembrie 2021 actorul a suferit o intervenție chirurgicală la inimă.

Într-un interviu pentru Fanatik, artistul a mărturisit că nu se simte prea bine.

Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi?

Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot, a dezvăluit actorul.

Citește și: Adrian Alexandrov, după condamnarea Elenei Udrea: „Ați luat abuziv mama de lângă copilul ei!”

Președintele Consiliului Județean Hunedoara s-a dat drept pacient la Urgențe, după mai multe reclamații. Cum l-a tratat personalul medical

Cristina Bâtlan de la „Imperiul leilor”, divorț după 26 de ani de căsnicie: „Am aflat după cinci sau patru ani că mă înșală”

Gabriela Prisăcariu, ironie la adresa Mihaelei Rădulescu. „Scuze”

Alexandru Arșinel își pregătește retragerea din teatru: „Nu sunt în regulă”

După 60 de ani de carieră, Alexandru Arșinel a mărturisit că s-a gândit la retragerea din teatru.

Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct.

Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac, a mai dezvăluit îndrăgitul actor de comedie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter